Image

Cushman rekryterar från JLL

Karriär Cushman & Wakefield förstärker inom hyresgästrepresentation. I mitten av april börjar John Cannier som ansvarig för affärsområdet. Han kommer närmast från Jones Lang Lasalle.
Publicerad den 23 Mars 2011

Cushman & Wakefield satsar stort på hyresgästrepresentation och rekryterar John Cannier från Jones Lang Lasalle som ansvarig för affärsområdet.

- John är ett mycket respekterat namn i branschen och är uppskattad av både fastighetsägare och hyresgäster. Han har en fantastisk fingertoppskänsla när det gäller att möta kundernas behov och han blir en stor tillgång för Cushman & Wakefield, säger Magnus Lange, chef för Cushman & Wakefield i Sverige.

I dag är man bara två personer inom affärsområdet hyresgästrepresentation på Cushman & Wakefield, men det växer fort.

- Det är ett område där vi känner av en enorm kundefterfrågan och därför så satsar vi rejält här. Inom något år kommer vi här att vara 6 till 8 personer, säger Magnus Lange.

Relaterade artiklar

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige