Image
Malten1.
Malten1. Bild: Cushman & Wakefield.

Cushman får uthyrningsuppdrag i Silverdal

Uthyrning Cushman & Wakefield får i uppdrag av Capman Real Estate att hyra ut 3 000 kvadratmeter kontor i Silverdal.
Publicerad den 11 Mars 2013
Annons
Image
Malten1. Bild: Cushman & Wakefield.
Malten1.

Uppdraget avser i första fasen uthyrning av cirka 3 000 kvadratmeter i fastigheten Malten 1, Vetenskapsvägen 14 i Silverdal i norra Stockholm. Dessutom finns det goda möjligheter för en tillbyggnad om ytterligare 3 000 kvadratmeter moderna kontorslokaler.

- Vi är stolta över att ha fått förtroendet av Capman Real Estate att få jobba med detta spännande uthyrningsuppdrag och ser goda möjligheter att snabbt fylla upp hela huset med ytterligare hyresgäster. Att BMW och Pfizer har sina huvudkontor i fastigheten borgar för att kontors- och konferenslokalerna i huset håller högsta standard och underlättar så klart för oss i uthyrningen. Närheten till E 4:an och fastighetens goda parkeringsmöjligheter är också viktiga parametrar för att snabbt lyckas med vår uppgift, säger Anders Henningsson, uthyrningschef på Cushman & Wakefield.

- Vår målsättning är att skapa en effektiv uthyrningsprocess för alla parter. Cushman & Wakefields stora internationella nätverk samt deras drivna uthyrningsteam gör dem till rätt samarbetspartner i detta uppdrag och vi kommer tillsammans göra allt för att uppnå vårt mål, säger Per Tängerstad, partner på Capman Real Estate.

Relaterade artiklar

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är Örebros största fastighetsägare

Lista Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. I dag har turen kommit till Örebro, som med 156 987 invånare är landets sjätte största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige