Image
Eva Landén, vd för Corem
Eva Landén, vd för Corem Bild: Istock/Corem

Corem säljer ytterligare tre fastigheter

Ekonomi/Finansiering Corem har i två separata affärer tecknat avtal om att sälja tre fastigheter i Norrköping och Partille till ett sammanlagt underliggande fastighetsvärde om 116 miljoner kronor, vilket är i linje med bokfört värde.
Publicerad den 22 December 2022

I Norrköping säljs fastigheten Kabeln 1 som har en uthyrningsbar area om 4 887 kvadratmeter, huvudsakligen kontors- och lagerytor. Hyresvärdet uppgår till 4,9 miljoner kronor och den ekonomiska uthyrningsgraden uppgår till cirka 90 procent. Frånträde är planerat till den 31 mars 2023.

Fastigheterna Partille 4:2 och Partille 4:25 utgörs av mark och en fullt uthyrd butiksbyggnad med en uthyrningsbar area uppgående till 2 843 kvadratmeter och ett hyresvärde om 5,1 miljoner. Fastigheterna planeras att frånträdas idag den 22 december 2022.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Fortfarande inget beslut om Scandinavium

Bygg/Arkitektur Inte heller den här gången kom det ett beslut från kommunstyrelsen i Göteborg om arenans öde. Det rödgröna styrets ansvarige för idrottsfrågor, kommunstyrelsens ledamot Daniel Bernmar (V), säger till Fastighetssverige att förhandlingarna om vilket alternativ man föredrar fortfarande pågår.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige