Image

Coop öppnar på Centralen i Stockholm

Uthyrning I går slog Coop upp dörrarna till sin butik med på Stockholms centralstation. Coop-butiken på Centralen har en yta på 1 400 kvadratmeter.
Publicerad den 8 Mars 2013
Annons
Image
Stockholms Centralstation. Bild: Jernhusen/Jones Lang Lasalle
Stockholms Centralstation.

– Vi ska vara ett enkelt alternativ för alla resenärer, boende och personer som arbetar runt Centralen oavsett om de behöver handla mycket eller lite. Vi är alltigenom en välsorterad mataffär som erbjuder ett utbud av varor som passar oavsett om du ska veckohandla, handla en frukost på språng eller råvaror till kvällsmiddagen, säger Johan Beckman butikschef, Coop Centralen.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY