Image

Coop öppnar ny butik på Kvarnholmen

Uthyrning Coops nya butik på Kvarnholmen, Nacka, kommer att omfatta cirka 1 000 kvadratmeter och planeras öppna i mars 2018.
Publicerad den 17 Augusti 2016
Annons
Image
Coops nya butik kommer att bli cirka 1 000 kvadratmeter stor. Bild: Coop
Coops nya butik kommer att bli cirka 1 000 kvadratmeter stor.

– Vi är glada över att Coop kommer att etablera sitt nya butikskoncept här på Kvarnholmen och det kommer att bli en viktig del i det nya närcentrumet, säger Nicklas Backfjärd, vd för Kvarnholmen Utveckling.

– Vi ser fram emot att etablera en butik på Kvarnholmen, som kommer att bli ett nytt spännande bostadsområde. För oss blir det dessutom en comeback på Kvarnholmen där Kooperativa Förbundet, KF, tidigare drev livsmedelsfabrikerna som tillverkade de första Coop-produkterna, säger Christian Wijkström, regiondirektör för Coop Stockholm.

Kvarnholmen utvecklas till en helt ny stadsdel där historiska omgivningar blandas med moderna bostäder och verksamheter. Här kommer det att byggas drygt 3 000 bostäder, skola och kommersiella lokaler.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De gick bäst på börsen i juli

Lista Fastighetssverige har tittat närmare på vilja av de noterade fastighetsbolagen som gick bäst på börsen under juli månad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY