Image
Coops återvänder till Ingelsta.
Coops återvänder till Ingelsta. Bild: Coop

Coop etablerar sig hos Eurocommercials köpcentrum Ingelsta Shopping

Uthyrning Eurocommercials köpcentrum Ingelsta Shopping i Norrköping fortsätter att öka i popularitet med stigande besöks- och omsättningssiffror. Nu flyttar Coop in när Ica lämnar sina lokaler.
Publicerad den 9 Januari 2024

I och med Eurocommercial och Coops nya långsiktigta samarbete stärks och modernisers Ingelsta Shoppings utbud inom livsmedel. Den kommande ombyggnationen och Coops moderna koncept stärker också upp Ingelsta Shopping som en självklar handelsplats i Norrköping.

– Det är fantastiskt roligt att inleda 2024 med denna positiva nyhet. Butiken blir en modern matmarknad med fokus på matglädje, kundmöte och inspiration och tillsammans med övriga butiker och vår e-handel hoppas vi att kunna erbjuda både god tillgänglighet och att så många norrköpingsbor som möjligt kan få god, hälsosam, prisvärd och hållbar mat på bordet. Vi vill också tacka för ett fint samarbete med Eurocommercial som har gjort denna etablering möjlig. Etableringen känns både relevant och rätt i tiden och vi ser fram emot att få etablera oss på Ingelsta Shopping, säger Meta Persdotter, vd för Coop Butiker & Stormarknader.

Ica flyttar till andra sidan vägen och blir en fortsatt god granne skriver Eurocommercial i sitt pressmeddelande. Coop planeras att slå upp sina dörrar lagom till julhandeln 2024.

Ingelsta Shopping kommer även addera till flera nya butiker och kommer vid årets slut kunna stoltsera med en modernisering av sitt utbud.
– Vi är glada över att få hälsa Coop välkomna till Norrköpings bästa handelsplats, som ett härligt nytillskott till Ingelsta Shopping. Coop är en viktig del i vårt totala utbud och vi ser med glädje fram emot vårt utökade samarbete, säger Jonas Gustavsson, Director Eurocommercial.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige