Image
Convendums nya loungeytor på Stampgatan 14.
Convendums nya loungeytor på Stampgatan 14. Bild: Convendum

Convendum öppnar nytt coworkingkontor i Göteborg

Bygg/Arkitektur Convendum öppnar nu sina nya lokaler i centrala Göteborg, vid Stampen. Det här är bolagets andra etablering i Göteborg. Convendums yta innehåller cirka 100 kontor.
Publicerad den 1 Mars 2024

– Vi är väldigt glada för möjligheten att öppna en till fullskalig enhet i en modern fastighet med hög kvalitet i bästa läge vid centralstationen i Göteborg. Vi tilltalas av uttrycket som fastigheten har fått efter ombyggnationen, med mycket glas och en internationell arkitektur, säger Håkan Jeppsson, vd för Convendum.

Wallenstam står bakom fastighetens omvandling och påbyggnad. På Stampgatan 14 har man lagt till ett och ett halvt våningsplan, vilket resulterat i 1500 nya kvadratmetrar med arbetsytor.

— Utvecklingen av Stampgatan 14 har blivit ett riktigt lyft för hela området. Utöver en omfattande om- och tillbyggnation har vi även gjort fastigheten mer energieffektiv med exempelvis solceller på taket. Det är väldigt roligt att kunna välkomna Convendum hit som nu öppnar sin andra etablering i Göteborg, säger Marina Fritsche, regionchef Göteborg samt vice vd för Wallenstam.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ägarskap med ansvar – arkitektnykomlingen står ut i branschen

Bygg/Arkitektur I arkitektbranschen dominerar manligt ägarskap och Morota Staaf Arkitekters ägarform har därför blivit en fyrbåk som de båda ägarna först inte förutsåg. I det kvinnliga ägarskapet ligger nämligen ett ansvar att visa att det finns möjlighet för kvinnor att inte bara vara en del av, utan också att leda, företag. Fastighetssverige har pratat med duon om deras nystartade kontor och vad som driver dem framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige