Image
När vädret ser ut mer så här kommer ChouChou att öppna i Fältöversten.
När vädret ser ut mer så här kommer ChouChou att öppna i Fältöversten. Bild: AMF Fastigheter

Chou Chou öppnar i Fältöversten

Uthyrning AMF Fastigheters knutpunkt på Östermalm för ny hyresgäst. Våren 2024 kommer den vegetariska restaurangen Chou Chou, som drivs av Gustav Johansson, till Fältöversten på Karlaplan i Stockholm.
Publicerad den 9 Februari 2024

Under våren 2024 öppnar Chou Chou, som serverar växtbaserad mat, i Fältöversten vid Karlaplan. Fältöversten är AMF Fastigheters knutpunkt på Östermalm, en fastighet som hyser många restauranger.

– Vi är glada att meddela att vi inom kort får ännu mer god mat här i Fältöversten. Chou Chou är ett spännande och nytänkande koncept som vi tror kommer passa våra besökare väldigt bra, säger Tobias Edberg, centrumchef.

Bakom Chou Chou står bland andra kokboksförfattaren och entreprenören Gustav Johansson, upphovsman till Instagramkontot "Jävligt gott", och erfarna krogprofilen Robert Hållstrand.

– Vi vill visa att du inte behöver välja mellan att äta god och att äta hållbar mat. Hos oss kan du komma och njuta av klassiska rätter och grym service utan att kompromissa med någonting, säger Gustav Johansson.

Chou Chou planerar att öppna i Fältöversten under våren 2024 och det blir då den andra enheten. Ansvarig uthyrare för etableringen i Fältöversten är Yasemin Fallai.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige