Image

Cernera rekryterar entreprenadchef

Karriär Mats Segerdahl blir entreprenadchef på Cernera, en ny roll på bolaget. Han kommer senast från Järngrinden.
Publicerad den 27 September 2017
Mats Segerdahl. Bild: Cernera
Mats Segerdahl.

Mats Segerdahl har en gedigen bakgrund inom bygg och projektledning - närmast som projektansvarig på Järngrinden och dessförinnan bland annat som bygg- och projektledare på byggföretag.

Mats Segerdahl kommer att ha en central roll med entreprenadansvar för både nyproduktionsprojekt och större ombyggnadsprojekt. I nära samarbete med den övriga projektgruppen kommer han att arbeta för att nå uppsatta mål gällande tid, ekonomi, resultat och kvalitet i projekten.

– Jag ser fram emot att tillsammans med övriga organisationen driva och utveckla Cerneras produktion av bostäder och lokaler. För att skapa bra miljöer, både ur ett socialt och miljömässigt perspektiv, krävs långsiktigt tänkande och att i ett tidigt skede sätta upp tydliga mål för projektet. Det är också viktigt att vara lyhörd inför marknadens förändringar och tänka några år framåt redan från början. Där är Cernera sedan tidigare långt framme och det kommer också att vara fokus för mig i min nya roll, säger Mats Segerdahl.

– Med sin långa bakgrund och breda erfarenhet inom entreprenad- och fastighetsbranschen fyller Mats en viktig funktion hos oss. Att vi dessutom samarbetat framgångsrikt i olika sammanhang och projekt tidigare, i Pallasprojektet till exempel, gör att vi känner att Mats är helt rätt tillskott i vår organisation, säger Lars Angwald, vd för Cernera.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige