Image

CBRE får uthyrningsuppdrag i Hagastaden

Uthyrning Vitartes har tecknat ett uthyrningsavtal med CBRE om att hyra ut 20 000 kvadratmeter i det nya kvarteret Princeton i Hagastaden. Inflyttning beräknas kring årsskiftet 2020/2021.
Publicerad den 20 Mars 2018
Kvarteret Princeton.  Bild: Vitartes
Kvarteret Princeton. 

Vitartes har sedan tidigare inlett produktionen av kvarteret Princeton, som man menar ska bli en modern och flexibel kontorsfastighet i hjärtat av Hagastaden.

Fastigheten kommer erbjuda cirka 20 000 kvadratmeter kontorsyta som stödjer olika sätt att arbeta och mötas, samt service som underlättar vardagen för anställda och besökare.

Det kommer finnas tillgång till garage, cykelgarage och närhet till kommunikationer och den kommande tunnelbanan.

Entréplanet planeras, tillsammans med grannfastigheten kvarteret Patienten som Vitartes också utvecklar, erbjuda bland annat restaurang, café och konferensfaciliteter.

– Det är ett privilegium att få arbeta med uthyrningen av en helt nybyggd och modern produkt och att samtidigt vara delaktig i starten på arbetet med en expansiv innerstadsdel som Hagastaden, säger Nina de Besche, Head of Investor Leasing på CBRE.

– Kvarteret Princeton är en del av vårt bidrag till Hagastadens utveckling. Mångfalden av verksamheter och institutioner i området kommer skapa unika förutsättningar för kreativitet, innovation och organisationsöverskridande samarbeten. Vi är glada att CBRE delar vår vision och ser fram emot samarbetet, säger Steinar Stokke, vd för Vitartes.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Partnertext

Så sätts rätt team med unikt rekryteringsarbete

Presenteras av Fastighetsägarna Service

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Skanska ruvar på nya bostäder och kontor i Västra Hamnen

Bygg/Arkitektur Bolaget vill riva delar av den befintliga bebyggelsen på platsen och utveckla kvarteret med bland annat ny bostads- och kontorsbebyggelse. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige