Image
Catena köper en vakant fastighet i Kungälv för 52 miljoner kronor.
Catena köper en vakant fastighet i Kungälv för 52 miljoner kronor. Bild: Catena

Catena köper vakant fastighet i Kungälv

Transaktioner Catena köper en 7 800 kvadratmeter stor fastighet i Rollsbo industriområde i Kungälv. Fastigheten är i dagsläget vakant.
Publicerad den 31 Maj 2019

Catena tillträdde i onsdags fastigheten Muttern 6 i Kungälvs kommun, Rollsbo industriområde. Förvärvet sker som en bolagsaffär till ett värde om 52 miljoner kronor, säljare är Thunbolagen West AB. Tomtarealen är 36 000 kvadratmeter och fastighetens uthyrningsbara yta består av cirka 7 800 kvadratmeter.

– Catena ser en stor potential kring Rollsbo som är attraktivt och växande, med förvärvet fortsätter vi att stärka våra positioner i området och kan erbjuda ytterligare moderna och ändamålsenliga lokaler lämpliga för lager och logistik, säger Catenas regionchef i Göteborg, Johan Franzén.

Sedan tidigare äger Catena fastigheterna Fördelaren 1 och Bulten 1 i samma område, båda är fullt uthyrda.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige