Image

Catella rekryterar CFO internt

Karriär Marcus Holmstrand har utsetts till CFO och medlem i Catellas koncernledning. Han har arbetat som group business controller på Catella sedan 2011, och tillträder tjänsten med omedelbar verkan.
Publicerad den 21 September 2015
Marcus Holmstrand. Bild: Catella
Marcus Holmstrand.

- Catella har sedan början av 2014 genomgått stora förändringar för att skapa de förutsättningar som krävs för att lyckas nå långsiktig stabil lönsamhet och tillväxt. Marcus känner Catella väldigt väl och har som group business controller haft en central roll i förändringsarbetet. Marcus kommer i sin nya roll fokusera ytterligare på ökad effektivitet och analys inom den nya affärsfokuserade organisationsstrukturen, säger Knut Pedersen, vd och koncernchef för Catella.

Marcus Holmstrand har mångårig erfarenhet av arbete på ledningsnivå i noterade bolag. I sin roll som group business controller på Catella har han arbetat tätt tillsammans med koncernledningen. Marcus var tidigare group business controller på Haldex. Innan dess var han controller inom SCA-koncernen.

Catellas tidigare CFO Ando Wikström sa upp sig i somras för att bli ny CFO på Svenska Hyreshus.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Catella på Branschguiden

Catella är en ledande corporate finance-rådgivare inom den europeiska fastighetssektorn. Vi erbjuder fastighetsbolag, finansiella institutioner, fastighetsfonder och andra fastighetsägare strategisk rådgivning, kapitalmarknadsrelaterade tjänster och kvalificerad rådgivning vid transaktioner.

Catella är en ledande corporate financerådgivare inom fastighetssektorn, med stora och komplexa transaktioner som specialitet. Våra avancerade rådgivningstjänster kombinerar lång erfarenhet av investment banking med kunskap om lokala fastighetsmarknader och tillgång till internationellt kap...

Läs mer om Catella på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här ska Ikano Bostad växa vidare

Bolag Ikano Bostad har förvärvat en fastighet i Partille strax utanför Göteborg med möjlighet att bygga cirka 100 bostäder. Fastighetssverige diskuterar med Ikano Bostads vd Robert Jaaniste.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY