Image
Remus Cismas.
Remus Cismas. Bild: CA Fastigheter

CA rekryterar ny regionchef i Malmö

Karriär CA Fastigheter AB har rekryterat Remus Cismas som ny regionchef till region Malmö.
Publicerad den 24 Februari 2020

– När jag fick frågan om att vara med CA Fastigheters resa i Malmö och positionera oss som en långsiktig fastighetsägare med stark vilja att expandera så kändes det självklart att tacka ja. Jag ser fram emot alla möjligheter och utmaningar som kommer med detta ansvar, säger Remus Cismas.

Remus Cismas kommer från rollen som försäljningsansvarig på Bjurfors Nyproduktion i Skåne. Där han har drivit och utvecklat en framgångsrik försäljningsavdelning med fokus på förädling och försäljning av nyproducerade bostäder.

Han kommer ta över ansvaret för CA Fastigheters fastighetsbestånd i region Malmö och ska fortsätta arbetet med att utveckla och expandera i Malmö med omnejd.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nästa kvarter i Skeppsbron klart för start

Bygg/Arkitektur Under tisdagen blev det klart att ett flertal aktörer ska vara med och bygga nästa kvarter i Skeppsbron. Kvarteret är det första av tre i den västra delen av Skeppsbron, som stadsplaneringsföretaget Södra Munksjön planerar att sälja.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY