Image
Jumpyard etableras sig i Järfälla.
Jumpyard etableras sig i Järfälla. Bild: Jumpyard

CA Fastigheter tecknar avtal på studs

Uthyrning CA Fastigheter har tecknat ett hyresavtal med trampolin- och aktivitetsparken Jumpyard på 2500 kvadratmeter i Veddesta Handelsplats. Etableringen innebär möjligheter för Jumpyard att introducera fler aktiviteter på höjden står det i pressmeddelande.
Publicerad den 24 Augusti 2023

Anläggningen kommer bli granne med bland andra Willys, Netonnet, Biltema, Blomsterlandet och Arken Zoo.

– Vi är väldigt glada att Jumpyard har valt Veddesta Handelsplats för sin etablering och är övertygade om att de kommer komplettera övriga aktörer i handelsområdet väldigt bra och bidra med nya besökare till vår handelsplats, säger CA Fastigheters regionchef i Stockholm, Malin Claesson Stenström.

– Veddesta Handelsplats är ett mycket bra läge för vår nya park. Vi har verkat i området sedan 2017 och ser nu fram emot att förnya gästernas JumpYard-upplevelse. Fastigheten ger oss möjlighet att leverera äkta rörelseglädje både på bredden och höjden, säger Pelle Möller, vd på JumpYard.

– Vår ambition är att motverka stillasittandet då bara två av tio barn når den rekommenderade mängden rörelse per dag. Vi vill ge fler barn möjlighet att röra sig och därför erbjuder JumpYard i Veddesta Handelsplats ett brett och nytt utbud av rolig rörelse på barnens villkor, Pelle Möller.

Totalt har Veddesta Handelsplats drygt 35 000 kvadratmeter handel och 1 200 parkeringsplatser.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Castellum blir nettoinvesterare framöver om vd:n får välja

Bolag Under tisdagen var det dags för Castellum, med vd Joacim Sjöberg i spetsen, att redovisa hur bolaget presterat under första halvåret. Man är inte klar med försäljningar, samtidigt som det börjar bli dags att öppna plånboken. Inte minst då uthyrningarna behöver skjuts.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige