Image
Bild: Wikimedia Commons

CA Fastigheter rekryterar ny regionchef från Axcell

Karriär CA Fastigheter har rekryterat Christoffer Nilsson som ny regionchef i Jönköping. Christoffer arbetar idag som verksamhetschef på Axcell Fastighetspartner AB med ansvar för Jönköping och Östergötlands län.
Publicerad den 25 Maj 2023

Christoffer Nilsson tillträder som regionchef den 1:e september i år och kommer arbeta med att fortsatt förvalta och utveckla fastighetsbeståndet för CA Fastigheter i Jönköping.

– I och med rekryteringen av Christoffer Nilsson får CA Fastigheter en kompetent och driven regionchef i Jönköping. Christoffer kommer att ansvara för att både förvalta vidare vårt starka bestånd i Jönköping och hitta nya affärsmöjligheter. Jag välkomnar Christoffer till CA Fastigheter, säger Anders Gustafsson, Fastighetsutvecklingschef på CA Fastigheter.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers: Kontorets kompass snurrar

Uthyrning I fredags släppte Colliers sin senaste kontorsrapport och av allt att döma så sätter pandemin fortsatt sina spår. Men när Karin Witalis, Associate Director, EMEA Research på Colliers, ska sammanfatta kontorsmarknaden i Stockholm så lyder den "alla vill ha allt". Fastighetssverige ringde upp henne för att ta reda på vad det innebär.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige