Image
Bild: Istock

CA Fastigheter möblerar om i fastighetsutvecklingen

Karriär CA Fastigheter genomför en organisationsförändring i syfte att stärka organisationen och för att mer fokuserat driva viktiga frågor inom bland annat hyresgästerbjudande, hållbarhet och digitalisering.
Publicerad den 16 Mars 2023

Anders Gustafsson, som har funnits i bolaget de senaste 15 åren och idag är regionchef i Jönköping, har utsetts till fastighetsutvecklingschef med övergripande ansvar för utveckling av förvaltningen inom samtliga regioner i Sverige.

Fastighetsbranschen är föränderlig, vilket ställer högre krav på oss som fastighetsägare. Exempelvis genom statliga direktiv, ökade krav från våra kommuner samt finansiärer men även allt högre krav från morgondagens hyresgäster. Konkurrensen om hyresgästerna har dessutom hårdnat med fler aktiva aktörer inom branschen. För att fortsätta vara ett aktivt bolag och en långsiktig hyresvärd tillsätts denna centrala roll som Fastighetsutvecklingschef. Direktrapporterande blir samtliga regionchefer i Sverige.

– I takt med att bolaget vuxit har vi sett ett större behov av att stärka organisationen. Jag är glad att Anders tackat ja till rollen och jag är säker på att han kommer lyckas i att leda detta viktiga arbete, säger Andreas von Hedenberg, CA Fastigheters vd.

Den nya organisationen börjar gälla från och med den 1 augusti. CA Fastigheter har inlett arbetet med att rekrytera en ny regionchef till regionkontoret i Jönköping.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Castellum blir nettoinvesterare framöver om vd:n får välja

Bolag Under tisdagen var det dags för Castellum, med vd Joacim Sjöberg i spetsen, att redovisa hur bolaget presterat under första halvåret. Man är inte klar med försäljningar, samtidigt som det börjar bli dags att öppna plånboken. Inte minst då uthyrningarna behöver skjuts.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige