Image
Bild: Destination Jönköping

CA Fastigheter köper lagerfastighet i Jönköping

Transaktioner CA Fastigheter AB har förvärvat och per 1 september tillträtt lagerfastighet belägen på Torsvik från Alfort koncernen.
Publicerad den 4 September 2019

Fastigheten som är i absolut nyskick förvärvas vakant och innehåller cirka 2 700 kvadratmeter lager med mindre kontorsdel.

Läget i början av Torsvik i direkt anslutning till E4:an gör den intressant för potentiella hyresgäster.

- Vi har märkt ett intresse i marknaden från hyresgäster för medelstora lager- och logistikytor i Jönköping, tillsammans med byggnadens fantastiska skick samt att i lagerdelen finns befintligt pallställage, Det är bara att flytta in, säger CA Fastigheter AB:s regionchef i Jönköping Anders Gustafsson i en kommentar.

Säljarens kommersiella rådgivare har varit Fastighetsbyrån i Jönköping.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kommunikationschefens bästa tips: "Kultur äter strategier till frukost"

Karriär Från musikbranschen till Norrlands största fastighetsbolag. Mia Forsgren har en lång erfarenhet inom kommunikationsarbete, men snart lämnar hon den resa som hon och Diös har gjort det senaste decenniet. För Fastighetssverige berättar hon om tipsen ett växande fastighetsbolag bör ha med sig i att bygga sitt varumärke.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige