Image

BSK förstärker bostadskompetensen

Karriär BSK Arkitekter stärker kompetensen inom bostäder och stadsplanering med rekryteringen av arkitekterna Elin Rosenberg och Philip Holm, som båda har gedigen erfarenhet från nybyggen av bostäder.
Publicerad den 10 September 2014
Elin Rosenberg och Philip Holm. Bild: BSK Arkitekter
Elin Rosenberg och Philip Holm.

Tillökningen är ett resultat av ett framgångsrikt år med stora bostadsprojekt, bland annat omvandlingen av Nacka Strand.

- Med Elin och Philip får vi en ännu bredare kompetens, och de har samtidigt med sig andra nyttiga erfarenheter. Vår inriktning mot bostäder stärks ytterligare av vår nya närhet till Veidekke, som är kända för sina stora bostadsprojekt. Tillsammans med vår spetskompetens inom kontor och stadsplanering har vi ett mycket starkt helhetserbjudande, säger Ulf Mangefors, vd BSK Arkitekter.

Philip Holm rekryterades från ÅWL Arkitekter och har tidigare arbetat med nybyggnationer av lägenheter, höghus och kontor. I år har han exempelvis arbetat med detaljplanarbete för Solna Stad. Elin Rosenberg kommer närmast från U.D. Urban Design. Ett av hennes senaste projekt omfattar nybyggnationer av 65 lägenheter vid Vaktberget i Nynäshamn, där Veidekke är byggherre.

- Vi har anställt sex nya medarbetare bara i år och vi tror väldigt mycket på samtliga. Det är alltid hård konkurrens om de bästa talangerna. Den senaste tidens rekryteringar visar att många ser oss som en attraktiv arbetsgivare, vilket är extra glädjande säger Ulf Mangefors.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige