Image

Brostaden rekryterar uthyrare

Karriär Brostaden rekryterar ytterligare två uthyrare, en från Cushman & Wakefield och en från Nordic PM.
Publicerad den 14 Februari 2014

Jennifer Adolfsson, som börjar den 17 februari, kommer närmast från motsvarande roll hos Cushman & Wakefield och dessförinnan var hon säljare av FM-tjänster på Estate Service Management AB.

Den 24 februari börjar Malin Wallett som senast kommer från Nordic PM där hon arbetat som uthyrare sedan 2009.

- Det har varit ett bra år för oss och vi räknar med att växa ytterligare under 2014. Därför känns det bra att kunna stärka upp uthyrningsavdelningen ytterligare med Jennifer och Malin. De har båda gedigen erfarenhet av uthyrning av kommersiella lokaler och har de egenskaper vi söker hos en uthyrare, säger Anders Nilsson, vd på Brostaden.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Artikelserie: Så mår de största arkitektkontoren i Sverige

Bygg/Arkitektur Arkitektkontoren brukar kallas fastighetsbranschens temperaturmätare. Så Fastighetssverige tog tempen på några av landets största kontor för att se hur de ser på läget nu och vad som väntar. Först ut är Sweco Architects och White.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige