Image

Brostaden hyr ut i Mariehäll

Uthyrning Ingram Micro AB lämnar Kista för Brostadens lokaler på Gårdsfogdevägen i Mariehäll i Stockholm. Lokalen omfattar 1 500 kvadratmeter och inflyttning är planerad till december 2014.
Publicerad den 26 November 2014

Mariehäll är det område där Brostaden har sitt mest geografiskt koncentrerade bestånd. God tillgång till kollektivtrafik och Bromma flygplats är viktiga bidragande faktorer till den starka utvecklingen av området.

Ingram Micro är en av världens största distributör av IT-produkter. Företaget är verksamt i mer än 150 länder och på sex kontinenter.

– Jag är glad att få välkomna Ingram Micro som hyresgäst hos oss. Vi märker att den nya tvärbanan har ökat intresset för området och våra lokaler i Mariehäll hyrs nu ut i snabb takt, säger Anders Nilsson, vd på Brostaden.

– Vi ser med glädje fram emot att flytta till Mariehäll och till lokaler speciellt anpassade för vår verksamhet, säger Anders Wickström, Sverigechef på Ingram Micro.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige