Image

Bred uppslutning på Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan Intresset är stort för seminariet Fastighetskvinnan 2014 som äger rum på Grand Hotel den 3 september. Hittills har representanter för åtta av Sveriges tio största fastighetsbolag anmält sig. Sista anmälningsdag är nu på torsdag.
Publicerad den 25 Augusti 2014

Seminariet Fastighetskvinnan är delvis ett klassiskt business-seminarium som behandlar olika delar av den kommersiella fastighetsbranschen. Det handlar också och jämställdhets- och mångfaldsfrågor – och om hur ett framgångsrikt arbete inom de här områdena kan leda till bättre business.

Seminariet är unikt så tillvida att samtliga talare är kvinnor.

Eventet har fått ett gott mottagande från branschen. Exempelvis är åtta (Vasakronan, Akademiska Hus, AMF Fastigheter, Castellum, Fabege, Balder, Stockholmshem och Diligentia) av de tio största fastighetsbolagen representerade i anmälningslistan – hittills.

Sista anmälningsdag är nu på torsdag. Du anmäler dig här.

Här finns seminarieprogrammet och du kan läsa allt om eventet på www.fastighetssverige.se/fastighetskvinnan.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2024

Var: Grand Hotel, Stockholm (Vinterträdgården)

När: 5 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:

Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige