Image

Bravida får kvartsmiljarduppdrag av Familjebostäder

Bolag Bravida har skrivit ett ramavtal med Familjebostäder i Stockholm som innebär underhållsarbeten åt bostadsjätten inom el, vs och ventilation. Värdet beräknas kunna uppgå till 250 miljoner kronor.
Publicerad den 22 Maj 2014

Det nya avtalet trädde i kraft i mars och gäller i ett år, med möjlighet till tre års förlängning.

– Underhållsuppdragen kan komma att variera med allt ifrån att energieffektivisera fastigheter till att byta stammar, säger Paul Wretvall, avdelningschef och avtalsansvarig.

Sedan 2007 har Familjebostäder varit en betydande kund för Rörspecialisten, som blev en del av Bravida under 2013. Nu har det långvariga samarbetet lett till ett mer omfattande avtal för Bravida och Familjebostäder.

– Vi har velat förlänga avtalet med Rörspecialisten många år i rad och har varit nöjda med det arbete som de har gjort för oss, säger Olle Andersson, upphandlare på Familjebostäder.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige