Image

Börsintroduktioner – så undviker du fallgroparna

Fastighetskvinnan Noteringstrenden håller i sig och ett flertal bolag inom bygg och fastighet planerar för börsnoteringar framöver. På seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel den 1 september handlar en av punkterna om fallgropar i noteringsprocessen.
Publicerad den 15 Augusti 2016
Christina Kristensson. Bild: KPMG
Christina Kristensson. Annika Melin Jakobsson. Bild: KPMG
Annika Melin Jakobsson.

Föredraget hålls av Christina Kristensson, Head of Management Consulting Finance på KPMG i Sverige och Annika Melin Jakobsson, Head of Advisory/Capital Markets på KPMG i Sverige.

Seminariet Fastighetskvinnan hålls den 1 september på Grand Hotel i Stockholm. Det är ett brett fastighetsseminarium, unikt så tillvida att de allra flesta av talarna är kvinnor – män medverkar endast i punkter som handlar om jämställdhet och mångfald.

Bland talarna återfinns bland andra Lena Apler, Peter Wågström, Annika Winsth, Emma Jonsteg, Biljana Pehrsson och Kerstin Hessius. Carolina Neurath är moderator.

Du hittar mer information om de medverkande talarna här och programmet här.

Du anmäler dig till seminariet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

KPMG på Branschguiden

Bygg- och fastighetsmarknaden är i förändring. Utvecklingen aktualiserar nya frågeställningar. Utifrån vår erfarenhet som revisorer och rådgivare till branschen bidrar vi till att utveckla våra kunders affärer. Vår styrka är vårt nätverk av svenska och internationella specialister inom bygg- och fastighetsbranschen.

Intresset för bygg- och fastighetsmarknaderna ökar. Den historiskt höga avkastningen från fastighetsinvesteringar attraherar investerare. Marknaden internationaliseras snabbt. Riskvilligt kapital söker sig till allt fler och allt mer transparenta nationella m...

Läs mer om KPMG på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY