Image
Ältadalen i Nacka.
Ältadalen i Nacka. Bild: Colliers

Bonava säljer ytterligare en etapp i Ältadalen, Nacka

Transaktioner Bonava har sålt ytterligare en etapp i Ältadalen, Nacka. Köpare är Innovation Properties och Borohus som köper cirka 3 600 kvadratmeter ljus BTA.
Publicerad den 11 December 2020
Annons
Image

Ältadalen är ett område med visioner om långsiktig hållbarhet. Det ligger nära naturen, med gott om cykelvägar och bra kommunikationer för den som enkelt vill kunna ta sig in till stan., Området är del av en kommunal satsning som går under namnet "Ännu mera Älta 2025".

Innovaton Properties och Borohus köpte en etapp i Ältadalen 2019. Du köper duon alltså en andra. De avser att uppföra moderna radhus/parhus. Projektet beräknas byggstarta under Q2/Q3 2021.

Bonava hade Colliers som rådgivare.

Joachim Svedberg, Acting Head of Capital Markets på Colliers:
– Vi märker av ett ökat intresse kring alla typer av byggrätter och det känns verkligen som att marknaden är tillbaka för fullt, trots en tidigare oro på privatbostadsmarknaden. Vi har mer i pipen och hoppas på ett intensivt transaktionsår 2021.

Ansvarig Projektledare på Colliers var Tobias Magnussen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Colliers Sverige på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Tenant Representation & Enterprise Clients, Workplace Advisory & Project Management, Research samt Valuation. Med kontor i både...

Läs mer om Colliers Sverige på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill internationella aktören växa på Göteborgs heta logistikmarknad

Bolag Verdion fortsätter växa i Sverige – senast genom en tung investering i Bäckebol i Göteborg. För Fastighetssverige berättar Johan Nihlmark, Head of Business Development Nordics på Verdion, om synen på Göteborg som logistikmarknad och tillväxtambitionerna i staden, nya satsningar på spekulationsutveckling och om hur man ser på 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige