Image

Best Western till Eurostop Örebro

Uthyrning I januari 2016 byter hotellet på Eurostop Örebro skepnad, då de nya ägarna tar vid och Quality Hotel Örebro påbörjar förvandlingen till Best Western.
Publicerad den 11 December 2015

Eurostop ligger strategiskt beläget intill E18/E20, endast några kilometer från stadskärnan. Centrumet fokuserar på dagligvaruhandel och service och bland hyresgästerna återfinns aktörer som Statoil, ICA Maxi, Max och Jysk.

– Vi är mycket glada över att få presentera vår nya hotelloperatör. Best Western är en välkänd hotellkedja som har gott renommé och vi ser fram emot den satsning som de nya ägarna planerar, säger Sophie Karls, centrumchef för Eurostop Örebro.

I Sverige finns i dag 82 Best Western-hotell och detta blir det andra i Örebro. Hotellet i Örebro är 14 våningar högt och har 111 rum.

– Vi ser många bra förutsättningar här för vår hotellverksamhet, dels rent lokalmässig men främst för att Örebro för många är en knutpunkt vid resor genom landet, säger Patrik Mörkfors, blivande vd för Best Western Eurostop Örebro.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige