Image

Bengt Johansson blir vd för Forsen

Karriär I november lämnade Jan Thelander vd-stolen på Forsen Projekt. Nu tar den tidigare vice vd:n Bengt Johansson över. Han tillträder omgående.
Publicerad den 27 Februari 2012
Bengt Johansson. Bild: Forsen. Bild: Forsen
Bengt Johansson. Bild: Forsen.

Bengt Johansson kom till Forsen för sju år sedan som vice vd och administrativ chef.

Under dessa år har han byggt upp ett mycket stort förtroende internt och hans erfarenhet från andra branscher har bidragit till de förändringar som skett i företagets organisation och styrning. Nu finns ett stabilt fundament på plats för fortsatt lönsam tillväxt.

– Mycket har hänt på Forsen sedan jag började 2005, bolaget har varit i ständig utveckling och vuxit varje år. Trots att jag känner bolaget väl är det en rejäl och spännande personlig utmaning som väntar att få ta över ansvaret som bolagets vd, säger Bengt Johansson

– Valet av Bengt som vd känns självklart utifrån hans erfarenhet av bolaget, kunder och intressenter. Forsen befinner sig i en stabil ekonomisk utveckling och vi vet att Bengt kompletterar övriga ledningskompetenser på ett bra sätt. Vi ser därför med tillförsikt fram emot att se Forsen ta ytterligare kliv framåt och utveckla både organisation och våra erbjudanden, säger styrelseordföranden Kia Orback Pettersson.

Relaterade artiklar

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra medarbetare leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Vi hyllar olikhet, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det roligt att gå till jobbet. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY