Image
Bauhaus etablerar nytt varuhus i Bromma.
Bauhaus etablerar nytt varuhus i Bromma. Bild: Bauhaus

Bauhaus etablerar nytt varuhus i Bromma

Bygg/Arkitektur Bauhausvaruhuset i Bromma kommer att flytta till nya mer ändamålsenliga lokaler vid området Bromma Blocks som öppnar i höst samtidigt som det gamla varuhuset stängs.
Publicerad den 30 Januari 2023

Det nya byggvaruhuset har en byggnadsarea om cirka 11 000 kvadratmeter och kommer att vara beläget på Karlsbodavägen 2-4 med direkt access från Tvärbanan. Samtliga tjänster från Bauhaus såsom montageservice för privatpersoner och företagsservice för professionella hantverkare kommer att finnas i varuhuset.

– Vi hoppas att nya Bauhaus Bromma kommer att bli mer av en destination för privatpersoner i Stockholmsområdet, samtidigt som det blir vår största satsning någonsin på att ge företagskunder allt de önskar och behöver från oss kommenterar Bauhaus marknadsdirektör Johan Saxne.

Öppning av varuhuset planeras under senhösten 2023.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige