Image
Bauhaus etablerar nytt varuhus i Bromma.
Bauhaus etablerar nytt varuhus i Bromma. Bild: Bauhaus

Bauhaus etablerar nytt varuhus i Bromma

Bygg/Arkitektur Bauhausvaruhuset i Bromma kommer att flytta till nya mer ändamålsenliga lokaler vid området Bromma Blocks som öppnar i höst samtidigt som det gamla varuhuset stängs.
Publicerad den 30 Januari 2023

Det nya byggvaruhuset har en byggnadsarea om cirka 11 000 kvadratmeter och kommer att vara beläget på Karlsbodavägen 2-4 med direkt access från Tvärbanan. Samtliga tjänster från Bauhaus såsom montageservice för privatpersoner och företagsservice för professionella hantverkare kommer att finnas i varuhuset.

– Vi hoppas att nya Bauhaus Bromma kommer att bli mer av en destination för privatpersoner i Stockholmsområdet, samtidigt som det blir vår största satsning någonsin på att ge företagskunder allt de önskar och behöver från oss kommenterar Bauhaus marknadsdirektör Johan Saxne.

Öppning av varuhuset planeras under senhösten 2023.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Fortfarande inget beslut om Scandinavium

Bygg/Arkitektur Inte heller den här gången kom det ett beslut från kommunstyrelsen i Göteborg om arenans öde. Det rödgröna styrets ansvarige för idrottsfrågor, kommunstyrelsens ledamot Daniel Bernmar (V), säger till Fastighetssverige att förhandlingarna om vilket alternativ man föredrar fortfarande pågår.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige