Image
Anna Kinberg Batra.
Anna Kinberg Batra. Bild: Soltech

Anna Kinberg Batra till Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan År 2017 var tanken att Anna Kinberg Batra skulle komma till seminariet Fastighetskvinnan och öppningstala under rubriken "Sveriges första kvinnliga statsminister". Men det sprack – några veckor före seminariet lämnade hon ordförandeposten i Moderaterna. När hon nu kommer till årets upplaga av seminariet gör hon det som nyvald styrelseledamot i Castellum.
Publicerad den 8 Juli 2021

Pandemirestriktionerna har lättat och i nuläget är gränsen 300 sittande personer för event inomhus – äntligen kan vi träffas igen!

Fastighetssverige planerar för en het eventhöst, med bland annat seminariet Fastighetskvinnan som hålls på Grand Hotel den 2 september.

En av höjdpunkterna blir profilintervjun med Anna Kinberg Batra, som nyligen gick in i fastighetsbranschen som ledamot i Rutger Arnhults Castellumstyrelse. Hon har unika erfarenheter efter en lång politisk karriär inom Moderaterna, som hon ledde 2014–2017. Efter att hon lämnade politiken 2018 har hon mest ägnat sig åt styrelsearbete och rådgivning inom bland annat hållbarhet. Vid sidan av Castellum sitter hon i styrelserna för Soltech Energy (ordf), Carasent, SJR och Swedish Space Corporation och hon sommarpratade i P1 häromdagen: "Om barndomsdrömmen som gick i kras och livet när allas blickar vänds emot en".

Fastighetskvinnan är branschens främsta inspirationsseminarium: Ett affärsseminarium med fastighetsmarknaden är i fokus och där kvinnorna står på scen – men självklart är män välkomna i publiken.

Du ser programmet för Fastighetskvinnan här och du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY