Image

Anders Bodin hyr ut 5 000 kvadratmeter vid Alviks torg

Uthyrning Anders Bodin hyr ut cirka 5 000 kvadratmeter kontor till tre företag vid Alviks Torg.
Publicerad den 9 September 2015

Manpower flyttar runt årsskiftet delar av sin verksamhet inklusive sitt ledningskontor från City till Alviks Torg.

Sharp, som redan idag sitter med delar av sin verksamhet i Alvik, har i sin samlokaliseringsprocess valt att framgent fördubbla sin yta och därmed förlägga huvuddelen av sin verksamhet på Gustavslundsvägen 12.

Samtidigt har även Nordic Netproducts tecknat ett nytt hyresavtal och flyttar till Gustavslundsvägen 12.

Totalt omfattar dessa tre förhyrningar cirka 5 000 kvadratmeter kontor, med en snitthyrestid om sju år.

- Anders Bodin Fastigheter är väldigt glada över att ha attraherat ännu ett starkt varumärke som Manpower till Alviks Torg. Vi är även oerhört stolta över att Sharp valt att utöka och fortsätta sitt långa samarbete med oss samt att Nordic Netproducts valt att flytta till ny lokal inom vårt bestånd. Under våren har vi upplevt ett starkt intresse för Alviks Torg och våra lokaler, denna trend återspeglas tydligt i nu tecknade hyresavtal med långa hyrestider och starka hyresflöden. Vi ser väldigt mycket fram emot att välkomna vår nya hyresgäst och fortsätta vårt goda samarbete med befintliga hyresgäster, säger Kristina Nirvin på Anders Bodin Fastigheter.

Maria Mastej på Savills har agerat rådgivare åt Anders Bodin Fastigheter i affärerna och Johan Sosa på Newsec Corporate Solutions var Sharps rådgivare.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige