Image

AL rekryterar från SSM

Bolag Atrium Ljungberg har rekryterat Ulrica Thelin som försäljningsansvarig bostad. Hon kommer närmast från SSM Bygg- och Fastighets AB. Ulrica Thelin kommer att ansvara för att bygga upp och etablera strategier och strukturer för försäljningen av våra nyproducerade bostadsrätter.
Publicerad den 5 September 2017
Ulrika Thelin. Bild: Atrium Ljungberg
Ulrika Thelin.

– Tillsammans med affärsutvecklare, bostadscontroller och erfarna projektledare för vår nya bostadssatsning kommer Ulrica vara en viktig del i vårt byggande av attraktiva bostads- och stadsmiljöer. I vår vision om att skapa stadsmiljöer som lever dygnet runt spelar bostäder en viktig roll tillsammans med arbete, lärande, kultur, service och handel, säger Monica Fallenius, affärsområdeschef för transaktion och etablering på Atrium Ljungberg.

– Jag ser fram emot att vara med och bygga bostäder för människor som söker en mix av levande mötesplatser och nya upplevelser, säger Ulrica Thelin, försäljningsansvarig bostad på Atrium Ljungberg.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige