Image
Bild: Hufvudstaden

Advokatfirma fyller upp Kungliga Trädgården 5

Uthyrning Hufvudstadens fastighet Kungliga Trädgården 5 i Kungsträdgården i Stockholm är nu fullt uthyrd. Advokatfirman Törngren Magnell har nyligen tecknat kontrakt om totalt 1 149 kvadratmeter.
Publicerad den 1 Mars 2012
Bild: Hufvudstaden
Bild: Hufvudstaden
Hufvudstaden hyr ut till en advokatbyrå i Stockholm och till Göteborgs Stad i Göteborg. Bilder: Hufvudstaden. Bild: Hufvudstaden
Hufvudstaden hyr ut till en advokatbyrå i Stockholm och till Göteborgs Stad i Göteborg. Bilder: Hufvudstaden.

Hyresavtalet är tecknat för våning 2, 3 och 4 i fastigheten. Sedan tidigare hyr Volvo kontor på översta plan i fastigheten och har sitt shoowroom på gatuplan mot Kungsträdgården.

I och med detta lämnar Törngren Magnell sin nuvarande lokal i NK-fastigheten.

Hufvudstaden har även hyrt ut till Göteborgs Stad som etablerat ett bibliotek i kvarteret Härbärget på Södra Hamngatan i Göteborg.

Lokalen är en ersättningslokal under tiden ombyggnad av Stadsbiblioteket sker. Tidigare hade konkursade Andreassons Päls butik i lokalerna.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige