Image
Zengun får i uppdrag att bygga Alstoms huvudkontor i Västerås.

Zengun får bygguppdrag i Västerås

Bygg/Arkitektur Zengun har utsetts av Round Hill Capital att bygga Alstoms nya huvudkontor i Västerås. Det innebär ett viktigt steg för att bredda Zenguns närvaro i Mälardalen.


Michael Bickford. Bilden är ett montage.

Här letar Round Hill Capital nya svenska förvärv

Bolag Round Hill Capital tar nya viktiga steg i Sverige. Bolagets grundare och vd Michael Bickford berättar för Fastighetssverige om det stora avtalet med Alstom, var man letar efter nya investeringar och vilka segment man fokuserar på framöver.


Patrik Hall.

Heimstaden köper för 14,6 miljarder i Nederländerna

Transaktioner Heimstaden har avtalat om att förvärva fastigheter i Nederländerna för 1,4 miljarder euro, motsvarande cirka 14,6 miljarder kronor, överlåta fastigheter och avtal om produktion av fastigheter i Danmark och Sverige till ett värde av 16 miljarder kronor till koncernbolaget Heimstaden Bostad.


Round Hill, med Michael Bickford som CEO, har omfinansierat sin nordiska logistikportfölj.

Round Hill omfinansierar efter lyckad utveckling av logistikportfölj

Ekonomi/Finansiering Round Hill Capital har i partnerskap med StepStone Group Real Estate slutfört omfinansieringen av deras gemensamt ägda nordiska logistik- och industriportfölj, omfattande 13 fastigheter på 327 649 kvadratmeter i Sverige, Norge och Danmark.


De ska utveckla Round Hills nordiska portfölj

Bolag Round Hill Capitals nordiska logistik- och industriportfölj har överträffat förväntningarna. Och för att vässa arbetet med portföljen ytterligare adderar Round Hill två svenska förstärkningar till sitt team.