Image
Samuel Borg, vd och koncernchef, Probitas, Gustav Berghog, vd, Zmarta Group och Erik Källmin, CFO, Zmarta Group.

Probitas hyr ut till Zmarta

Uthyrning Zmarta Group, som under förra året ökade antalet anställda med 100 personer genom förvärven av Elskling och Insplanet, har tecknat avtal med Probitas om att hyra 1 600 kvadratmeter kontorslokaler i det gamla posthuset på Odengatan 76, Dalagatan 13 i Stockholm.


Spotify hyr 11 000 kvadratmeter i Jarlahuset.

Spotify förlänger 11 000 kvadratmeter på Birger Jarlsgatan

Uthyrning Spotify har tecknat ett nytt avtal med Probitas om att hyra kontorslokaler i Jarlahuset på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm. Hyreskontraktet omfattar 11 000 kvadratmeter kontor med en avtalslängd om tio år.


Ska bygga hyrehus mitt i innerstaden

Bostäder Immanuelkyrkans helägda fastighetsbolag Probitas är nu ett steg närmare planerna på att bygga ett nytt hyrehus mitt i Stockholms innerstad.


Probitas om ”drömförvärvet” från Fabege

Transaktioner Immanuelkyrkans helägda fastighetsbolag Probitas gör sitt första förvärv på länge när man förvärvar Resedan 3 i Vasastan från Fabege. För Fastighetssverige berättar bolagets vd, Samuel Borg, mer om affären: ”Bästa potentialen på länge”

Fabege säljer för 215 miljoner i Vasastan

Transaktioner I jämförelse med värderingen per årsskiftet ger affären ett resultat om 65 miljoner kronor efter skatt.


Fabege säljer för 215 miljoner i Vasastan

Transaktioner I jämförelse med värderingen per årsskiftet ger affären ett resultat om 65 miljoner kronor efter skatt.


Jarlahuset nu fullt uthyrt

Uthyrning Tio månader före färdigställandet är Jarlahuset på Birger Jarlsgatan i Stockholm fullt uthyrt. Det sista kontraktet, om 5 700 kvadratmeter, är nu tecknat.


Hemköp hyr i Jarlahuset

Uthyrning Ytterligare en uthyrning är klar i Probitas Jarlahuset på Birger Jarlsgatan i Stockholm.
Det är Hemköp som satsar på en butik på 1 500 kvadratmeter.


Forma flyttar till Jarlahuset

Uthyrning I augusti 2012 samlar Forma Publishing Group all sin verksamhet till nya lokaler i Jarlahuset på Birger Jarlsgatan i Stockholm.


Första hyresgästen klar i Jarlahuset

Uthyrning Nu är den första hyresgästen klar i Probitas stora kontorssatsning, Jarlahuset. En mediekoncern tar 2 020 kvadratmeter.


NCC får uppdrag av Probitas

Bygg NCC Construction Sverige renoverar kontorsdelen av Jarlahuset på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Fastigheten från 1974 miljöanpassas och blir både en Miljöklassad byggnad och GreenBuilding. Det sänker bland annat energibehovet med 25 procent. Arbetet sker i nära partneringsamarbete med uppdragsgivaren Probitas. Ordern är värd 110 miljoner kronor.