Image

Genova och Green Group bildar JV

Bolag Genova ingår joint venture-bolag med Green Group och tar ett samlat grepp om entréområdet till Åkersberga centrum.


Niklas Borg.

"Öppnar möjligheter för en storskalig expansion utanför Sveriges gränser"

Bolag Nuveen förvärvar majoriteten av den svenska self-storage-plattformen Green Storage. Niklas Borg, vd för Green Group som etablerade Green Storage och som kommer att finnas kvar som minoritetsägare, berättar för Fastighetssverige om affären och de möjligheter som ligger framför Green Storage med den nya ägaren.


Niklas Borg, vd Green Group.

Nuveen förvärvar majoritetsandel i Green Storage

Transaktioner Nuveen Real Estate, en av världens största fastighetsförvaltare och investerare, förvärvar en majoritetsandel av aktierna i Green Storage. Säljaren i affären, Green Group, behåller en minoritetsandel.


Niklas Borg.

Green Group köper 19 fastigheter

Transaktioner Green Group förvärvar 19 fastigheter av ett fordonsvårdsbolag i en sale and leaseback-affär.
– Det är fastigheter med bra avkastning, lång avtalsstruktur och med möjligheter till kompletteringsförvärv, säger Green Groups vd Niklas Borg.


Green Group rekryterar från Stendörren

Bolag Green Group rekryterar Andreas Josefson som fastighetschef.


Niklas Borg, vd Green Group.

Green Group förvärvar på Lidingö

Transaktioner Fastighetskoncernen Green Group fortsätter sin snabba och expansiva utveckling och har nu förvärvat en kommersiell fastighet på Lidingö.


NHL-stjärnan öppnar restaurang hos Green Group

Uthyrning I förra veckan förvärvade Green Group fastigheten Rosersport nära Arlanda-avfarten. Nu står det klart att hamburgerkedjan Brödernas, med den svenske NHL- stjärnan Mika Zibanejad som delägare, väljer att bli ny hyresgäst i Rosersport. – Green Groups fastighet ligger i ett väldigt bra läge för oss. Dessutom kan jag enkelt svänga förbi varje gång jag reser hem och landar på Arlanda, säger Mika Zibanejad.


Fergas Group säljer till Green Group.

Green Group premiärköper i Linköping

Transaktioner Green Group köper en 9 000 kvadratmeter stor industrifastighet i Linköping i en sale-and-leaseback-affär med Fergas Group. Det är Green Groups först förvärv i Linköping.