Image
Gröna Skolfastigheter köper i Falkenberg.

Gröna Skolfastigheter köper skola i Falkenberg

Transaktioner Gröna Skolfastigheter köper fastigheterna Herting 1:10, 1:12 och Växthuset 17 i Falkenberg.


Fastigheten Skytteln 19.

Gröna Skolfastigheter köper i Tranås

Transaktioner Gröna Skolfastigheter köper fastigheten Skytteln 19 i Tranås av Erik Hemberg Fastighets AB.


Gröna Skolfastigheter köper i Kungsbacka.

Gröna Skolfastigheter köper i Kungsbacka

Transaktioner Gröna Skolfastigheter har genom en bolagsaffär förvärvat fastigheten Kungsbacka 6:30 i Kungsbacka. Fastigheten förhyrs i dag i sin helhet av Örtagårdens kooperativa förskola ek förening.


Martin Malhotra, vd för Gröna Skolfastigheter. Obs. Bilden är ett montage.

Nya investerare kliver in i Gröna Skolfastigheter

Bolag Nystartade Gröna Skolfastigheter avslutade 2019 genom att förvärva i Skövde – och att ta in nya investerare. Vd:n Martin Malhotra berättar för Fastighetssverige och de nya investerarna, om första tiden med bolaget och om planerna för nästa förvärv.


Gröna Skolfastigheter köper Ventilen 1 i Skövde.

Gröna Skolfastigheter köper gymnasieskola i Skövde

Transaktioner Gröna Skolfastigheter har genom en bolagsaffär förvärvat fastigheten Ventilen 1 i Skövde. Fastigheten förhyrs i dag i sin helhet av Praktiska Sverige AB som ingår i börsnoterade Academedias gymnasieverksamhet.


Martin Malhotra.

Lämnar Catella för att starta nytt bolag: "Ambition att lista bolaget"

Bolag Ett nytt samhällsbyggarföretag gör entré på marknaden: Gröna Skolfastigheter. Efter att ha lämnat Catella berättar Gröna Skolfastigheters vd och medgrundaren Martin Malhotra för Fastighetssverige om jakten på förvärv, styrkan i bolagets samarbetspartners och ambitionen att notera bolaget.


Ny samhällsbyggare etableras med fokus på skolfastigheter

Bolag Gröna Skolfastigheter är ett samhällsbyggarföretag med en inriktning på skolfastigheter. Bolaget etableras nu av ett grundarteam med stor erfarenhet av både fastighetsbranschen och skolverksamhet. Gröna Skolfastigheters medgrundare och samarbetspartners inkluderar Söderberg Förvaltning och Boet Bostad-koncernen.