Image

Amerikanskt bolag premiärköper i Sverige

Transaktioner Amerikanska WP Carey genomför sitt första köp i Sverige. Säljare är en brittisk fastighetsjätte.


Goodman bygger Scanias nya logistikfastighet

Bygg/Arkitektur Goodman, fastighetsgruppen som äger, utvecklar och förvaltar logistikfastigheter över hela Europa har påbörjat byggandet av den 33 220 kvadratmeter stora logistikfastighet som kommer att hyras ut i femton år till lastbilstillverkan Scania i Oskarshamn. Fastigheten beräknas vara färdig i mars nästa år och dess läge och design kommer att bidra till att länka ihop den med Scanias strax över 200 000 kvadratmeter stora produktionsanläggning.


Goodman satsar i Eskilstuna

Bygg/Arkitektur Goodman Group har tecknat ett optionsavtal för mark i Eskilstuna Logistikpark för att utveckla upp till 84 000 kvadratmeter lager- och logistikanläggningar.


De får hyra ut för Goodman

Uthyrning Goodman har nu tecknat avtal med en konsult som ska arbeta med uthyrning och utveckling av deras planerade nyproduktion i Västerhaninge söder om Stockholm.


Goodman köper mark för logistikbygge

Transaktioner Goodman har köpt mark i Västerhaninge och planerar att bygga ett 17 000 kvadratmeter stort logistikcentrum.


Svensk Fastighetsfond inleder samarbete med internationell jätte

Bolag En global aktör, som förvaltar fastigheter för 16,2 miljarder euro, motsvarande knappt 140 miljarder kronor, satsar nu på den nordiska marknaden och inleder ett samarbete med Svensk Fastighetsfond.
Bolaget håller just nu på att rekrytera en landschef.