Image

Agora hyr ut till Lidl i Malmö

Uthyrning Agora har tecknat ett tioårigt avtal med Lidl om en butik på cirka 1 800 kvadratmeter i Caroli i centrala Malmö. Lidl tillträder lokalen efter sommaren och öppnar preliminärt i slutet av 2018. 


Ica utökar i Ekholmen Centrum

Uthyrning Agora har förnyat avtalet med Ica Signalen i Ekholmen Centrum i Linköping. Ica ökar ytan och bygger om till en ännu mer miljövänlig butik. Det nya avtalet är på tio år och innebär en ökad intäkt på cirka två miljoner kronor per år.


Apoteket Kronan växer i Linnégallerian i Växjö

Uthyrning Agora har skrivit ett nytt femårsavtal med Apoteket Kronan om en större yta och ett nytt läge i Linnégallerian. Den nya butiken får entré ut mot Storgatan och inflyttning planeras till våren 2018. 


Dubbla uthyrningar i Ekholmen centrum

Uthyrning Agora tecknar dubbla femårsavtal för uthyrningar i Ekholmen centrum i Linköping.


Agora i flera uthyrningar

Uthyrning Agora har tecknat avtal med Nordic Wellness gällande en lokal i Linnégallerian i Växjö. Dessutom har man tecknat två avtal i Kompassen i Örebro.


Systembolaget förlänger och bygger om i Ekholmen centrum

Uthyrning Agora har förlängt avtalet med Systembolaget gällande butiken i Ekholmen centrum i Linköping. Förlängningen är på tio år. 


Willys satsar i Ekholmen Centrum

Uthyrning Agora har tecknat ett nytt avtal med Willys gällande butiken i Ekholmen Centrum i Linköping som innebär ökade årliga intäkter om cirka två miljoner kronor och att Willys butiksyta ökar med cirka 900 kvadratmeter. 


Akademibokhandeln öppnar i Motala

Uthyrning Agora har tecknat ett femårigt avtal med Akademibokhandeln om en lokal i Gallerian mitt i centrala Motala. Butiken öppnar under våren i de nya lokalerna.


Agora hyr ut i Motala

Uthyrning Agora har tecknat avtal med Elgiganten Phonehouse och Bond i Gallerian i Motala.