Image
Ivo Stopner.

NK köper Departments & Stores verksamhet i NK-varuhusen

Bolag Hufvudstadens dotterbolag Nordiska Kompaniet (NK) har träffat en överenskommelse med RNB Retail and Brands AB om att förvärva NK-verksamheten inom deras dotterbolag Departments & Stores Europe AB.


Bo Wikare, blir ny vd för NK.

Wikare tar över NK

Bolag Hufvudstaden gör flera förändringar i koncernledningen. Bland annat tar Bo Wikare över NK.


Ivo Stopner.

Ivo Stopner fortsatt sjukskriven

Bolag Hufvudstadens verkställande direktör Ivo Stopner, som varit sjukskriven sedan 1 oktober 2019 på grund av behov för återhämtning efter en period av hög arbetsbelastning, kommer att vara fortsatt sjukskriven till och med den 30 juni 2020.


Biljana Pehrsson, vd på Kungsleden, Bo Wikare, vice vd på Hufvudstaden och Sven-Olof Johansson, vd på Fastpartner.

Stockholmsjättarnas investeringsfokus i Göteborg

Ekonomi/Finansiering Sven-Olof Johansson, vd på Fastpartner, Biljana Pehrsson, vd på Kungsleden och Bo Wikare, vice vd på Hufvudstaden, om vilka investeringsmöjligheter som finns i Göteborg och varför allt fler utländska aktörer söker sig till Sverige.


Göteborg 400+
Sven-Olof Johansson, Biljana Pehrsson och Bo Wikare diskuterar Göteborgsmarknaden på framtidsseminariet Göteborg 400+ den 21 maj.

GBG 400+ – "Stockholmspanelen" om Göteborg på lång sikt

Göteborg 400+ Göteborg står inför enorma bygg- och infrastrukturprojekt. Hur ser tre av de stora Stockholmsstyrda börsbolagen på Göteborg som långsiktig investeringsmarknad? Missa inte framtidsseminariet Göteborg 400+ den 21 maj.


Henrik Andréasson ny vd för NK

Karriär Henrik Andréasson har utsetts till ny vd för NK, tillika affärsområdeschef för NK inom Hufvudstaden.


Lokalmarknadsdagen
Bo Wikare, Kristina Pettersson Post, Peter Wiman och Fredrik Bergström medverkar i handelsspåret på Lokalmarknadsdagen den 5 september på Clarion Hotel Post.

Fokus på handelsfastigheter – investeringsläget i Göteborg

Lokalmarknadsdagen På Lokalmarknadsdagen den 5 september kommer ett av spåren att fokusera på handelsfastigheter i regionen.


Wikare klättrar i Hufvudstaden

Karriär Bo Wikare utses till ny vice vd i Hufvudstaden.


Finansinspektionen förlänger med Hufvudstaden

Uthyrning Finansinspektionen har förlängt sitt hyresavtal med Hufvudstaden i fastigheten Kåkenhusen 38 i centrala Stockholm. Kontraktstiden är satt till sex år.