Image

Stora Logistikdagen - 31 augusti 2023

Årets mötesplats för dig som jobbar med, eller är intresserad av, logistikfastigheter!

Torsdag 31 augusti

Ökad e-handel leder till ökat intresse för logistikfastigheter som är det segment på marknaden som har utvecklats bäst de senaste åren. Stora Logistikdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av lager- och logistikfastigheter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna i segmentet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.


Medverkande Stora Logistikdagen 2023

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman är en inspirerande och erfaren kommunikationsexpert. Hon är en av Sveriges mest anlitade moderatorer, ofta inom bostads- och fastighetssektorn. Hon föreläser om kommunikation, relationer, samarbete och ledarskap, och som talartränare utbildar hon både grupper och enskilda i kommunikation och ledarskap – såväl fysiskt som digitalt.
Robert Bergqvist

Robert Bergqvist

Robert Bergqvist är sedan vintern 2020 senior ekonom på SEB. Han var dessförinnan chefsekonom på SEB sedan 2007 och har tidigare innehaft en tjänst som analyschef på Riksbanken.
Annika Edström

Annika Edström

Annika Edström är sedan vintern 2022/2023 analyschef på CBRE. Hon var dessförinnan Head of What´s Next på Cushman & Wakefield med ansvar för Research & Insight. Hon har lång fastighetserfarenhet inom såväl transaktioner, värdering och finansiering som projektutveckling. Hon har en masterexamen i Real Estate Management från KTH.
Niklas Zuckerman

Niklas Zuckerman

Niklas Zuckerman är sedan i december 2021 vd på Logistea. Innan dess var han Head of Investment i Sverige på Savills och tidigare jobbade han i transaktionsteamet på Catella och Cushman & Wakefield. Han har drygt 20 års erfarenhet av den nordiska fastighetsmarknaden och har över åren varit involverad i transaktioner i alla fastighetssegment.


Erik Ranje

Erik Ranje

Erik är sedan 2020 vd på Stendörren Fastigheter.
Han var dessförinnan Head of Real Estate Investment Banking på Danske Bank, där han i drygt två år arbetade med bank- och kapitalmarknadsfinansiering samt rådgivning i samband med fastighetstransaktioner. Innan dess arbetade Erik Ranje inom Structured Real Estate Finance och Corporate Finance på SEB i 20 år. Erik Ranje har en Master of Science in Economics and Business Administration från Handelshögskolan i Stockholm.

Anton Friling

Anton Friling

Anton Friling är sedan våren 2018 transaktionschef för Norden på BlackRock. Han var dessförinnan associate på Pangea Property Partners och har även ett förflutet inom Scandic Hotels och NCC Property Development.
Sofia Sandh

Sofia Sandh

Sofia Sandh är Head of Investment Management Nordics på Cromwell Property Group, där hon varit sedan 2020. Hon har tidigare jobbat på Savills och Catella. 
Matthias Kettelhoit

Matthias Kettelhoit

Matthias Kettelhoit har många års erfarenhet av ledande befattningar i bolag inom logistiksektorn.Sedan 2017 är han vd på Logicenters.Han är också styrelseledamot i Tranpenad och XR Bolagen samt har tidigare varit styrelseledamot i Best Transport.Han har tidigare även varit vd för Aditro Logistics, bland mycket annat.
Fredrik Jagersjö Rosell

Fredrik Jagersjö Rosell

Fredrik Jagersjö är sedan i december 2021 vd för Panattoni i Sverige. Innan dess var han affärsutvecklingschef på Logistic Contractor. 
Dessförinnan var han Senior Industrial Leasing Agent på JLL. Han har en ingenjörsutbildning i bagaget med inriktning mot logistik och har även varit på Colliers där han arbetade som projektledare för uthyrning gentemot industri och logistik. Dessförinnan var han verksam inom logistiska frågor för DHL.

Jenny Tuleby

Jenny Tuleby

Jenny Tuleby är sedan sommaren 2022 Nordisk transaktions- och investeringschef på CBRE Investment Management. Hon hade dessförinnan en rad ledande befattningar på JLL baserad i London under elva år.Jenny Tuleby är också medgrundare till bolaget Alva Linen.
Olov Holst

Olov Holst

Olov Holst (M) är sedan hösten 2017 kommunstyrelsens ordförande i Sigtuna kommun. Han har tidigare varit vd och på det egna bolaget Tiemout i Sigtuna och har dessförinnan innehaft tjänsten som vice vd och COO i Swedish Advanced Technology Systems och marknadschef på GE Plastics. Tidigare i sin karriär jobbade Olov Holst som säljare och produktchef på Canon.
Erik Krüger

Erik Krüger

Erik Krüger är sedan sommaren 2019 Head of Investment and Establishments på Invest Stockholm. Han har även varit affärsutvecklingschef på Invest Stockholm. Tidigare har Erik Krüger haft roller såsom marknadschef på AQSystem AB samt positioner på handelsråden i Kanada och Frankrike.

Christoffer Walljaeger

Christoffer Walljaeger

Christoffer Walljaeger är sedan våren 2018 director asset management på Logicor. Innan dess har han haft liknande positioner på bolag som JLL, Cromwell, Coop Fastigheter och RSD.
Mikael Jonsson

Mikael Jonsson

Mikael Jonsson är sedan november 2016 etableringschef på Eskilstuna Logistik och Etablering, där han tidigare varit vd och logistikchef. Han har också varit med och startat Eskilstuna Competence Services. Mikael Jonsson har tidigare innehaft tjänsten som näringslivsutvecklare på Eskilstuna kommun.

Per Ljungberg

Per Ljungberg

Per Ljungberg är sedan januari 2023 Chief Innovation Officer på intresseorganisationen Svensk Handel. Han var dessförinnan vd på Svensk Digital Handel. Per Ljungberg har tidigare arbetat på Postnord där han bland annat varit kommunikationschef. Per Ljungberg är styrelseledamot i Swedish Fashion Council och Ecommerce Europe.
Michal Toporowski

Michal Toporowski

Michal Toporowski är sedan sommaren 2022 Senior Research Analyst på Cushman & Wakefield i Stockholm som han tillhört i fem år. Han var dessförinnan associate recruiter på Goldman Recruitment i Warsawa där han dessförinnan jobbade på The Boston Consulting Group. 

Michael Koch

Michael Koch

Michael Koch är sedan februari 2013 enhetschef på handelsmyndigheten på Kommerskollegium. Han har tidigare haft ledande positioner på Försvarsdepartementet och Finansdepartementet, bland mycket annat. 


Stora Logistikdagen 2023

Var: 7A Office & Lounge, Odenplan (Odengatan 65), Stockholm

När: 31 augusti 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Ökad e-handel och coronapandemin har lett till ett ökande intresse för logistikfastigheter, som är det segment på marknaden som har utvecklats bäst de senaste åren. Stora Logistikdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av lager-, industri- och logistikfastigheter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna i segmentet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Det här är en dag fylld med marknadsanalys, investeringsläge, etableringar, omvärldstrender, hållbarhet och mycket mer!

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer: