Image

Stora Kontorsdagen Göteborg - 10 mars 2022

10 mars 2022

Stora Kontorsdagen är den självklara mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för kontorsfastigheter.
Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.


Medverkande Stora Kontorsdagen GBG 2022
 
Karin Klingenstierna, moderator

Karin Klingenstierna, moderator

Karin Klingenstierna har en bakgrund som lärare på gymnasiet och yrkeshögskolan men sedan drygt 20 år är hon professionell moderator, konferencier och artist. Hon är flitigt anlitad som moderator på bygg- och fastighetsrelaterade sammankomster.
Johanna Skogestig

Johanna Skogestig

Johanna Skogestig är sedan i november vd för Vasakronan, Sveriges största fastighetsbolag. Hon har arbetar för Vasakronan sedan 2015, tidigare som ansvarig för bolagets analys- och transaktionsverksamhet. Hon arbetade för dåvarande AP Fastigheter (som sedan förvärvade och bytte namn till Vasakronan) 1998-2007 och satt redan då i ledningsgruppen. Mellan 2007 och 2015 var hon CIO på Areim och Sveafastigheter.
Hans Wallenstam

Hans Wallenstam

Hans Wallenstam är sedan 1991 vd och storägare i börsnoterade Wallenstam. Han är utbildad civilekonom och började arbeta på Wallenstam (som hans pappa Lennart startade 1944) år 1986, då som finansdirektör. Under Hans Wallenstams ledning var Wallenstam det enda västsvenska börsnoterade bolaget som överlevde 1990-talets fastighetskris.
Cecilia Fasth

Cecilia Fasth

Cecilia Fasth är vd för Stena Fastigheter sedan årsskiftet 2017-2018 och var innan dess vd för Castellum Väst. Hon har även varit vd för Sverigehuset och innehaft en rad ledande positioner inom Skanskakoncernen, bland annat vd för Skanska Fastigheter Göteborg, Green Business Officer på koncernnivå samt vice vd för Skanska i Storbritannien.
P-G Persson

P-G Persson

P-G Persson är sedan 2008 vd för det västsvenska börsnoterade fastighetsbolaget Platzer Fastigheter. Han är utbildad civilingenjör från Chalmers och har tidigare arbetat för bland andra Skanska och Coor Service Management.

Daniel Gorosch

Daniel Gorosch

Daniel Gorosch är sedan i april 2021 vd för Colliers Sverige. Han har tidigare även varit vd för JLL i Sverige. Han är styrelsemedlem i flera av Sveriges största kommersiella fastighetsbolag samt grundare och ägare av Harvesta Fastigheter AB. Han har mer än 25 års erfarenhet från finans- och fastighetsvärlden samt tio års erfarenhet som vd i fastighetsbranschen. Han är en av branschens ledande profiler och har en gedigen erfarenhet av att skapa tillväxt genom utmärkt kundservice och strategiska förvärv.

Christina Nyman

Christina Nyman

Christina Nyman är sedan vintern 2018 chefsekonom på Handelsbanken. Hon var tidigare prognoschef på samma bank. Hon kom till Handelsbanken i september 2017 och har tidigare arbetat på Sveriges Riksbank under flera år. Hon har en masterexamen från Stockholms Universitet. 
Alexandra Hagen

Alexandra Hagen

Alexandra Hagen är sedan januari 2018 vd för White, Skandinaviens största arkitektbyrå. Hon är utbildad arkitekt från Chalmers och har arbetat inom White sedan 2000. Innan hon blev vd var hon i sju år kontorschef på Whites kontor i Malmö.
Christina Cedérus Olauson

Christina Cedérus Olauson

Christina Cedérus Olauson är sedan hösten 2014 uthyrningschef på Platzer Fastigheter. Hon var tidigare ansvarig för kontors- och logistikuthyrningsverksamheten i Göteborgsområdet för JLL.
Christina Cedérus Olausons har ansvarat för uppbyggnaden av Platzers uthyrningsenhet.


Henrik Roderhult

Henrik Roderhult

Henrik Roderhult är regionansvarig för Newsecs team inom värdering och strategisk analys i Syd- och Västsverige sedan 2020. Han har varit på Newsec sedan 2013 och har tidigare arbetat på bland annat Savills och CBRE.
Johanna Hult Rentsch

Johanna Hult Rentsch

Johanna Hult Rentsch är sedan 2014 regionchef för västra Sverige på NCC Property Development.
Hon har tidigare, bland annat, arbetat på Project Factory AB och som utvecklingschef för Inter Ikea Shopping i Schweiz, Österrike, Kroatien och Serbien med placering i Österrike.
 

Björn Siesjö

Björn Siesjö

Björn Siesjö blev år 2012 stadsarkitekt i Göteborg, den förste på posten sedan 1999. Han flyttade till Göteborg 1983, utbildade sig till arkitekt på Chalmers och tog examen 1992. Han var en av grundarna av Kanozi arkitekter 2001, och var vd för företaget mellan 2008 och 2011.
Malin Linde

Malin Linde

MalinLinde är sedan 2018 uthyrningschef på Nordier. Hon jobbade dessförinnan som uthyrningschef på Citycon och har tidigare haft en liknande roll även på Unibail Rodamco.


Kristina Pettersson Post

Kristina Pettersson Post

Kristina Pettersson Post är regionchef för Vasakronan i Göteborg. Hon har arbetat inom Vasakronan sedan 1993 och har haft sin nuvarande roll sedan 2011.
Lisa Karlsson

Lisa Karlsson

Lisa Karlsson är arkitekt SAR/MSA och kompetensansvarig Kontor på Krook & Tjäder, där hon började 2007. Hon är utbildad på Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg.

Daniel Holmén

Daniel Holmén

Daniel Holmén är chef för Fastighetsutveckling på Elof Hansson Fastigheter sedan 2015 och arbetar bland annat med utvecklingen av Masthuggskajen. Han har tidigare arbetat på bland annat Ernst Rosén och Newsec AM.
Anna Sunnerö

Anna Sunnerö

Anna Sunnerö är arkitekt SAR/MSA. Hon grundade Sunnerö Arkitekter 2018, där hon också är vd. Hon har tidigare jobbat bland annat på Wingårdhs och KUB Arkitekter.

Magnus Koch

Magnus Koch

Magnus Koch är sedan november 2019, Head of Business Development för Geely Innovation Centre. Han kom då närmast från AB Volvo och rollen som Senior Vice President för Volvo Group Real Estate, där han bland annat startade Campus Lundby-projektet. Han har även en lång karriär inom inköp, där han byggde upp AB Volvos globala inköpsfunktion för indirekta produkter och tjänster.
Yvonne Sörensen Björud

Yvonne Sörensen Björud

Yvonne Sörensen Björud arbetar som vd på United Spaces sedan februari 2019, efter att det köptes av Castellum. Hon har sedan tidigare erfarenhet av ledande positioner på flera framgångsrika företag inom besöksnäringen och kommer senast från egen verksamhet.
Sara Sollerman

Sara Sollerman

Sara Sollerman är director/rekryteringskonsult för Interim Search och driver Göteborgskontoret tillsammans med AnnaCarin Stolpe. Hon har en gedigen karriär inom operativ och strategisk försäljning, både som anställd och egen konsult. Sara Sollerman har en examen i Sport Science från Norges Idrottshögskola och en examen inom Business and Economics från Norges Marknadshögskola. Hon är också aktiv som gruppträningsinstruktör sedan 20 år tillbaka och läser även till KBT-coach. 
Jonas Westerlund

Jonas Westerlund

Jonas Westerlund är grundare och ägare av JonWest Consulting. Han var tidigare arbetsplatsstrateg och förändringsledare på Tenant & Partner. Dessförinnan hade han olika roller på Volvo Group inom arbetsplatslösningar.
Anki Håkansson

Anki Håkansson

Anki Håkansson är sedan 2016 förvaltningschef på Hufvudstaden. Innan dess jobbade hon på Higab under elva år. Hon har även jobbat som fastighetschef på Swedavia och som fastighetsförvaltare på Aberdeen Asset Management.

Stora Kontorsdagen GBG 2022

Var: Elite Park Avenue Hotel

När: Torsdag 10 mars, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms (Fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (Digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här. 

Stora Kontorsdagen är den självklara mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för kontorsfastigheter.
Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas.tollesson@fastighetssverige.se

Arrangörer:
Partners: