Image

Stora Kontorsdagen Göteborg - 22 februari 2024

Branschens främsta mötesplats med 100% fokus på kontor och kontorsfastigheter!

Torsdag 22 februari 2024

Stora Kontorsdagen är den självklara mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för kontorsfastigheter.
Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.


Medverkande Stora Kontorsdagen Göteborg 2024
 
Karin Klingenstierna, moderator

Karin Klingenstierna, moderator

Karin Klingenstierna har en bakgrund som lärare på gymnasiet och yrkeshögskolan men sedan drygt 20 år är hon professionell moderator, konferencier och artist. Hon är flitigt anlitad som moderator på bygg- och fastighetsrelaterade sammankomster.
Christina Nyman

Christina Nyman

Christina Nyman är sedan vintern 2018 chefsekonom på Handelsbanken. Hon var tidigare prognoschef på samma bank. Hon kom till Handelsbanken i september 2017 och har tidigare arbetat på Sveriges Riksbank under flera år. Hon har en masterexamen från Stockholms Universitet. 
Sharam Rahi

Sharam Rahi

Sharam Rahi är vice vd på Balder, där han har arbetat sedan 2005. Han kom till Sverige som flykting från Iran som 15-åring. Innan han gick in i fastighetsbranschen var han bland annat stå upp-komiker – och hade ett eget tv-program på SVT – och drev kafé i Göteborg.
Tor Borg

Tor Borg

Tor Borg är analyschef på Byggfakta och CityMark Analys. Närmast kommer han från en tjänst som nationalekonom på Boverket och tidigare nordisk research-chef för JLL. Han har en magisterexamen i nationalekonomi från Lunds universitet och var tidigare chefsekonom på SBAB Bank. Han har även arbetat för Sveriges Riksbank och Folksam kapitalförvaltning.

Marina Fritsche

Marina Fritsche

Marina Fritsche är vice vd och regionchef för Wallenstam i Göteborg. Hon har arbetat på Wallenstam sedan 2006 och har många års erfarenhet från olika chefspositioner inom branschen. Hon har en civilingenjörsexamen från Chalmers Tekniska Högskola.
Kristina Pettersson Post

Kristina Pettersson Post

Kristina Pettersson Post är chef för Vasakronan i Göteborg. Hon har arbetat inom Vasakronan sedan 1993 och har haft sin nuvarande roll sedan 2011.
Mikael Lundström

Mikael Lundström

Mikael Lundström är vd på Svefa sedan i september 2012. Han har tidigare varit vd på Akademiska Hus och även haft ledande befattningar på JLL och NCC Property Development.
Han är utbildad civilingenjör på KTH och är dessutom ordförande i Elof Hansson Fastighets AB, samt ledamot i AB Göta Kanalbolag och Specialfastigheter.

Niclas Söör

Niclas Söör

Niclas Söör är grundare av och vd för co-workingbolaget DoSpace. DoSpace har funnits sedan 2017 och driver idag fem kontor i fyra städer i Sverige. Niclas har tidigare arbetat på ett flertal roller inom innovationssystemet i Östergötland. 
Oscar Limbäck

Oscar Limbäck

Oscar Limbäck är sedan 2015 vd på Convendum som har också var med och grundade. Han har tidigare jobbat på Blustep Finans och EnterCard.
Emelie Mannheimer

Emelie Mannheimer

Emelie Mannheimer är sedan vintern 2022 vd för United Spaces. Hon var dessförinnan vd för arkitektfirman Tengbom där hon också tidigare innehade rollen som marknads- och kommunikationschef. 
Emelie Mannheimer har tidigare också varit vd för Springtime samt PR-konsult på Burston-Marsteller.
Rozana Eriksson Yevno

Rozana Eriksson Yevno

Rozana Eriksson Yevno är sedan hösten 2020 ansvarig för kommersiell uthyrning i Göteborg på Stena Fastigheter. Hon jobbade dessförinnan med uthyrning på Colliers under fem års tid och har även tidigare haft tjänster på Carlsberg, M2 - din bostadsmäklare och Mäklarhuset.
Johan Almquist

Johan Almquist

Johan Almquist är vd för A house, som han grundade 2015. Han är också styrelseledamot i Mediehuset Fanzingo och Digitalist Group. Han har/har haft ledande roller i bolag som Pophouse Entertainment, Grow, Unlimited Travel Group, Electrolux och TBWA. Han var ocks mentor i Novare/Veckans Affärers mentorprogram mellan 2009 och 2019.
Sebastian God

Sebastian God

Sebastian God är försäljningschef Sverige på Rekomo, där han tidigare var regionansvarig. Han har tidigare haft olika befattningar på Bafab Kontorsmöbler AB.
Katrin Wallensjö

Katrin Wallensjö

Katrin Wallensjö är sedan sommaren 2020 affärschef Analys på Svefa. Hon har tillhört Svefa sedan hösten 2018 och kom dessförinnan från liknande positioner inom Skandia Fastigheter, Newsec och Savills. Hon har tidigare även jobbat på Statens Fastighetsverk.
Katrin Wallensjö är medlem i RICS.
Nina Rapp

Nina Rapp

Sedan 2013 har Nina Rapp jobbat på Microsoft, globalt så väl som i Sverige. Sedan 2022 leder hon affärsområdet Modern Work med fokus på Microsofts framtida arbetsplatsstrategi Det Nya Arbetslivet.
Aram Seddigh

Aram Seddigh

Aram Seddigh är vd och certifierad arbetsplatsstrateg på WeOffice. Han har en gedigen kunskap om det nya arbetslivet och stöttar organisationer vid flytt till nytt kontor och förändring av arbetssätt. Aram Seddigh bidrar genom föreläsningar, workshops, stöttning till projektledningen eller som projekt- och förändringsledare. Han är i grunden ekonom och legitimerad psykolog och doktor i arbets- och organisationspsykologi där hans avhandling handlade om hur olika typer av kontor påverkar medarbetares hälsa och produktivitet. 
Jennifer Eriksson

Jennifer Eriksson

Jennifer Eriksson är sedan i januari 2021 uthyrningsansvarig för Croisette i Göteborg. Hon har tidigare jobbat med uthyrning på Colliers International. Jennifer Eriksson är medlem i talangnätverket MERC.Jennifer Eriksson har en examen i Affärsutveckling och Entreprenörskap inom Samhällsbyggnadssektorn på Chalmers Tekniska Högskola.
Venke Osnes

Venke Osnes

Venke Osnes är sedan våren 2021 vd, tillsammans med Niklas Larsén, på MER Arkitekter. Hon var dessförinnan, sedan hösten 2015, arbetsplatsstrateg och förändringsledare på byrån. Hon har tidigare också varit HR-chef på Stim, produktionsledare på Creator Momentum och jobbat med back office på Spray Network.
Therese Kockum

Therese Kockum

Therese Kockum är februari 2019 marknads- och kommunikationschef på Rekomo. Hon har tidigare innehaft en rad tunga tjänster främst inom kommunikation och marknad på bolag som Grandpa, Ted Bernhardtz At Work och Artilleriet Interiors.

Stora Kontorsdagen Göteborg 2024

Var: Radisson Blu Scandinavia

När: Torsdag 22 februari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här. 

Stora Kontorsdagen är den självklara mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för kontorsfastigheter.
Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners: