Image

Stora Kontorsdagen Göteborg - 8 mars 2023

Onsdag 8 mars 2023

Stora Kontorsdagen är den självklara mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för kontorsfastigheter.
Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.


Medverkande Stora Kontorsdagen GBG 2023
 
Karin Klingenstierna, moderator

Karin Klingenstierna, moderator

Karin Klingenstierna har en bakgrund som lärare på gymnasiet och yrkeshögskolan men sedan drygt 20 år är hon professionell moderator, konferencier och artist. Hon är flitigt anlitad som moderator på bygg- och fastighetsrelaterade sammankomster.
Maria Wallin Fredholm

Maria Wallin Fredholm

Maria Wallin Fredholm är expert på bevakning inom svensk ekonomi med ett särskilt fokus på hushållen och fastighetsmarknaden. Sen 2018 har hon arbetat på Swedbank Makroanalys. Hon har en magisterexamen i nationalekonomi från Uppsala Universitet.
Christian Wictorin

Christian Wictorin

Christian Wictorin är affärsutvecklingschef på Corporate Fiber. Han var tidigare försäljningschef för IP Only i Sverige och dessförinnan manager för Smart City & Digital Strategy på WSP. Han är civilekonom från Högskolan i Halmstad och har även arbetat för bland andra Vicicom, Itux Communication (Com Hem) och Teracom.
Rahel Belatchew

Rahel Belatchew

Rahel Belatchew är vd på Belatchew. Hon har en magisterexamen i arkitektur från Ecole Spéciale d’Architecture i Paris, och har verkat som arkitekt i Paris, Luxemburg, Tokyo och Stockholm. Vid sidan om Belatchew driver även Rahel den experimentella studion Belatchew Labs i syfte att finna lösningar på stadens utmaningar genom metodutveckling, digitalisering och hållbar arkitektur. Rahel Belatchew bedriver även fastighetsutveckling för att förverkliga projekt med höga arkitektoniska kvaliteter i egen regi.
Tom Leahy

Tom Leahy

Tom Leahy är Head of EMEA Real Assets Research på MSCI Inc. där han varit anställd sedan vintern 2014. Innan dess var han Assistant Director på Lambert Smith Hampton och dessförinnan Analyst på PMA (Property Market Analysis). Tom Leahy är stationerad i London.

Aram Seddigh

Aram Seddigh

Aram Seddigh är vd och certifierad arbetsplatsstrateg på WeOffice. Han har en gedigen kunskap om det nya arbetslivet och stöttar organisationer vid flytt till nytt kontor och förändring av arbetssätt. Aram Seddigh bidrar genom föreläsningar, workshops, stöttning till projektledningen eller som projekt- och förändringsledare. Han är i grunden ekonom och legitimerad psykolog och doktor i arbets- och organisationspsykologi där hans avhandling handlade om hur olika typer av kontor påverkar medarbetares hälsa och produktivitet. 
Emelie Mannheimer

Emelie Mannheimer

Emelie Mannheimer är sedan vintern 2022 vd för United Spaces. Hon var dessförinnan vd för arkitektfirman Tengbom där hon också tidigare innehade rollen som marknads- och kommunikationschef. 
Emelie Mannheimer har tidigare också varit vd för Springtime samt PR-konsult på Burston-Marsteller.
Karl Persson

Karl Persson

Karl Persson är sedan 2018 vd för Cushman & Wakefield i Sverige. Han har närmare 30 års erfarenhet av fastighetsbranschen varav 25 år som konsult med ledande positioner hos bland andra CBRE och JLL.
Marina Fritsche

Marina Fritsche

Marina Fritsche är vice vd och regionchef för Wallenstam i Göteborg. Hon har arbetat på Wallenstam sedan 2006 och har många års erfarenhet från olika chefspositioner inom branschen. Hon har en civilingenjörsexamen från Chalmers Tekniska Högskola.
Magnus Hagström

Magnus Hagström

Magnus Hagström är fastighetskonsult på Tenant & Partner i Göteborg. Han har arbetat inom bolaget sedan 2007.
Pär Carlsson

Pär Carlsson

Pär Carlsson grundade Norem i februari 2020 och är sedan dess även vd för bolaget. Han har tidigare innehaft ledande positioner på bolag som Cowi, Fasticon, Orust kommun, Uddevalla kommun och Markarydsbostäder i Malmö AB.
Johanna Munck af Rosenschöld

Johanna Munck af Rosenschöld

Johanna Munck af Rosenschöld är sedan 2018 vd för Strategisk Arkitektur. 
Hon var innan dess kontorschef och partner på Tengbom och dessförinnan arkitekt på Strategisk Arkitektur.
Johanna Munck af Rosenschöld är arkitekt SAR/MSA utbildad från KTH i Stockholm, samt i Paris och Helsingfors.
Mariette Hilmersson

Mariette Hilmersson

Mariette Hilmersson är sedan 2018 vd för Castellum Väst. Hon kom då närmast från vd-tjänsten på Framtiden, Göteborgs stads moderbolag för de kommunala bostadsbolagen. Hon har även haft flera ledande tjänster inom Göteborgs stad, bland annat som koordinator för stora stadsutvecklingsprojekt och jurist/förhandlare på Fastighetskontoret. Hon är i botten jurist från Handelshögskolan i Göteborg.
Jim Collin

Jim Collin

Jim Collin är partner på Annell Ljus + Form. Han har 25 års erfarenhet som konsult inom belysning och ljusdesign för kontors- och hotellmarknaden med flertalet prestigefyllda projekt och designpriser i ryggsäcken. Hans föreläsningar handlar väldigt lite om produkter och material utan tar i stället upp större frågor som lönsamma och attraktiva kontorslokaler, personalens välmående samt ekonomiska vinster genom kloka investeringar i goda ljusmiljöer. Belysningen i våra lokaler är en dold och för många helt outforskad guldgruva där energibesparingar och ökad trivsel med råge betalar den ökade investering son kan tyckas krävas för att skapa rum för människor.
Erik Norrman

Erik Norrman

Erik Norrman är affärschef för Värdering och Analys på Svefa i regionerna Väst och Mitt. Han har arbetat för Svefa sedan 2005, förutom 2013–2015 då han arbetade med värdering på CBRE. Han är utbildad civilingenjör i lantmäteri med fastighetsekonomisk inriktning från LTH. Han har även varit förhandlingsledare på Hyresgästföreningen.
Kristian Sandahl

Kristian Sandahl

Kristian Sandahl är sedan våren 2017 hotelldirektör för Scandic Rubinen i Göteborg. Han var dessförinnan hotelldirektör på Scandic Billingen. Han har även tidigare innehaft ledande positioner på ett flertal olika Scandic-hotel. 
Kristian Sandahl är också styrelseledamot i Avenyföreningen och Next Skövde, styrelseordförande i Yrgo Hospitality Management och Klasscoach i My Dream Now.

Tom Rydell

Tom Rydell

Tom Rydell är sedan i januari 2021 vd för World Trade Center. Hans fokus är på affärsutveckling, service och tillväxt. Han är också kommersiell chef för Collectia och har tidigare varit affärsutvecklingschef på Ativo Finans, ekonomichef på Nordic Wellnes, samt har innehaft olika roller på Swedbank, Ålandsbanken, Skandia, PWC och Trygg Hansa.


Stora Kontorsdagen GBG 2023

Var: Elite Park Avenue Hotel

När: Onsdag 8 mars, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här. 

Stora Kontorsdagen är den självklara mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för kontorsfastigheter.
Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners: