Image
Restaurang Laziza expanderar till Lund och etablerar sig i en Wihlborgsfastighet på Ideon.
Restaurang Laziza expanderar till Lund och etablerar sig i en Wihlborgsfastighet på Ideon. Bild: Björn Holmberg

Wihlborgs tar in restaurangkedja till Ideon

Uthyrning Den Malmöbaserade libanesiska restaurangkedjan Laziza öppnar restaurang i Alfahuset (Studentkåren 2) på Ideon i Lund. Etableringen blir den första utanför Malmö och ett nytt inslag i serviceutbudet i det tech-intensiva området.
Publicerad den 12 Mars 2024

Restaurang Laziza har idag två restauranger i drift i Malmö city respektive Dockan och en som öppnar i slutet av 2025 i Wihlborgs fastighet Vista (Bläckhornet 1) i Hyllie. Efter att ha fått många propåer från Lund, i synnerhet från Ideonområdet där Laziza idag redan har många cateringkunder, gör företaget nu nästa steg i sin utvecklingsresa genom att etablera sig i en ny stad.

Restaurangen i Alfahuset öppnar i augusti 2024 och kommer att bli Lazizas största hittills med plats för 200 sittande gäster. Lokalerna kommer att genomgå en omfattande renovering och blir en markör för Lazizas nya identitet.

– Laziza blir något helt nytt för Ideon/Brunnshög där det rör sig en blandning av studenter, forskare, entreprenörer och medarbetare från stora tech-bolag. Bra lunchalternativ ska inte underskattas när det kommer till att behålla och utveckla en innovationsmiljö, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Castellum blir nettoinvesterare framöver om vd:n får välja

Bolag Under tisdagen var det dags för Castellum, med vd Joacim Sjöberg i spetsen, att redovisa hur bolaget presterat under första halvåret. Man är inte klar med försäljningar, samtidigt som det börjar bli dags att öppna plånboken. Inte minst då uthyrningarna behöver skjuts.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige