Image

Wihlborgs hyr ut till Malmö stad

Uthyrning Wihlborgs har tecknat ett nioårigt hyresavtal med Malmö stad om ytterligare 1 700 kvadratmeter i fastigheten Nora 11 på Drottninggatan i Malmö.
Publicerad den 21 December 2016
Nora 11 på Drottninggatan. Bild: Felix Gerlach
Nora 11 på Drottninggatan.

Det nya avtalet avser ytterligare kontorslokaler för Malmö stads sociala resursförvaltning som sedan tidigare hyr 7 800 kvadratmeter i fastigheten. Renovering och ombyggnad pågår och lokalerna ska vara klara för inflyttning den 1 juli 2017.

– Vi är glada över att Malmö stad, som är en av våra största hyresgäster, väljer att fortsätta sitt samarbete med Wihlborgs. Att de tecknar ett långsiktigt hyresavtal innebär dessutom trygghet för båda parter, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs Fastigheter.

Wihlborgs köpte Nora 11 i juli 2015. I fastigheten finns även Skatteverket som hyr cirka 17 000 kvadratmeter kontor. I och med den kompletterande uthyrningen till Malmö stad är fastigheten fullt uthyrd.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige