Image

Wihlborgs hyr ut 14 000 kvadrat i Danmark

Uthyrning Wihlborgs köpte nyligen ett bestånd med stora vakanser i Ballerup, Danmark. Nu fyller man upp 14 000 kvadratmeter med Schneider Electric.
Publicerad den 6 Mars 2014
Anders Jarl. Bild: Wihlborgs
Anders Jarl.

För en månad sedan förvärvade Wihlborgs fyra kontorsfastigheter i Ballerup utanför Köpenhamn. Samtidigt förde Wihlborgs en hyresdiskussion med Schneider Electric Danmark om förhyrning av 14 000 kvadratmeter, det vill säga hela fastigheten Lautrupvang 1 i Ballerup.

Ett tolvårigt hyresavtal har nu tecknats med inflyttning den 1 februari 2015. Schneider Electric Danmark samlokaliserar flera av sina enheter i Danmark och skapar ett nytt danskt huvudkontor där cirka 500 personer kommer att arbeta i en modern, effektiv och energioptimerad byggnad.

– En av Lautrupparkens mest framträdande fastigheter kommer nu att genomgå en omfattande renovering för att kunna leverera en produkt som både miljömässigt och tekniskt är up-to-date, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs Fastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige