Image

Wihlborgs förtegna om galleriaplaner

HANDEL Ett flertal butiker i Storgatans galleria i Malmö har inte fått förnyade hyreskontrakt. Något verkar vara på gång men Wihlborgs vill inte säga vad.
Publicerad den 25 Januari 2010

Fastigheten där Storgatans galleria ligger står sannolikt inför stora förändringar. Det kan utläsas av att ett flertal butiker inte fått förlängt hyreskontrakt och inom kort måste lämna gallerian.

– Vi har inte fått reda på mycket mer än att vi måste ut, och det gäller alla de mindre butikerna, även om några ännu säger nej. Kanske ska de stora vara kvar, men Storgatan känns ganska kört i botten, säger Carol Bruno, butiksansvarig på smyckesbutiken Pilgrim, till Skånska Dagbladet.

Enligt Dagens Handel säger Eva Johansson, förvaltare på Wihlborgs, att arkitekter och andra konsulter kopplats in för att se över lokalerna. Bland de butiker som nu flyttar diskuteras det om en fastighetsägare bereder väg för att en större butikskedja ska flytta in, skriver Dagens Handel.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige