Image

Wallenstam vinnare av Kundkristallen

Event Wallenstam tilldelas priset Kundkristallen i kategorin största lyft inom serviceindex, ett pris där privata och kommunala fastighetsbolag tävlar i service och kvalitet. Vinnare är de företag som av sina hyresgäster utsetts till Sveriges bästa hyresvärdar.
Publicerad den 7 Februari 2014

– Detta är fantastiskt roligt och ett kvitto på att det arbete som vi har lagt ner på service, tillgänglighet och bemötande har gett resultat. Vi har de senaste åren arbetat målmedvetet med att sätta våra hyresgäster än mer i fokus, till exempel genom införandet av en central kundservice, utökade öppettider och trygghetsåtgärder, säger Elisabeth Vansvik, kommunikationsdirektör på Wallenstam.

Vinnarna utses bland ett antal företag som under 2013 genomfört kundundersökningar tillsammans med Aktivbo. Wallenstam vann priset i kategorin, största lyft inom serviceindex, det vill säga det företag som gjort den största förbättringen av sin service jämfört med förra mätningen. För att ha förbättrat sin service behöver man ha utvecklat sig inom kategorierna; Ta kunden på allvar, Trygghet, Rent och Snyggt samt Hjälp när det behövs.

– Vi är mycket nöjda med resultatet, nu jobbar vi vidare med att ytterligare höja våra resultat och skapa ett ännu tryggare och mer attraktivt boende för våra hyresgäster, säger Elisabeth Vansvik, Kommunikationsdirektör på Wallenstam.

Priset delades ut av Aktivbo i samband med deras årliga Benchmark event på Berns salonger i Stockholm. Nominerade företag förutom Wallenstam var till exempel Bostads AB Mimer, Fastighets AB Balder och Svenska Bostäder.

Här är alla vinnarna:
Högsta Serviceindex 2013:
AB Tranåsbostäder (?500 lägenheter)
Fastighets AB Drömstan (500 - 2999 lägenheter)
Fastighets AB L E Lundberg (3000 - 8999 lägenheter)
AB Stångåstaden och Bostads AB Mimer (delat förstapris) (9000+ lägenheter)

Största lyft Serviceindex 2013:
Stiftelsen Arbetarebostadsfonden (500 - 2999 lägenheter)
Diligentia AB (3000 - 8999 lägenheter)
Wallenstam AB (9000+ lägenheter)

Högsta Produktindex 2013:
ByggVesta AB / Grön Bostad

Högsta Profil 2013:
Ludvigssons Fastigheter AB

Största lyft Serviceindex lokaler 2013:
Strängnäs Fastighets AB

Högsta Serviceindex lokaler 2013:
Henry Ståhl Fastigheter AB

Hederskristallen:
AB Svenska Bostäder
Motivering: ”Bolaget har under många år arbetat målmedvetet och systematiskt med hyresgästundersökningar. Kundernas önskemål och synpunkter är alltid prioriterade oavsett om det gäller bostäder eller lokaler och det kunddrivna arbetssättet är förankrat i hela organisationen. Man har också varit tidigt ute med att mäta och fråga hyresgästerna även när det gäller nyproduktion och ombyggnad av bostäder. Kort sammanfattat – ett föredöme i branschen”.


Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige