Image
Vero Moda öppnar ny butik på Frölunda Torg.
Vero Moda öppnar ny butik på Frölunda Torg. Bild: Vero Moda/Frölunda Torg

Vero Moda öppnar ny butik på Frölunda Torg

Uthyrning Torsdagen den 25 april inviger det danska modeföretaget, Bestseller, en ny Vero Moda-butik på köpcentrumet Frölunda Torg. Lokalen är på 230 kvadratmeter.
Publicerad den 22 April 2024

Lagom till lönehelgen är det premiär för den nya Vero Moda-butiken på Frölunda Torg. Butiken är belägen i Centralhallen och utgörs av 230 kvadratmeter shoppingmiljö.

– Vi är mycket stolta och glada över att välkomna Vero Moda till Frölunda Torg. Vi ser fram emot att skapa en ännu mer inspirerande atmosfär för alla modeälskande besökare. Deras breda och trendiga sortiment kommer att lyfta shoppingupplevelsen till nya höjder, säger Jessica Liljeblad, uthyrningsansvarig på Frölunda Torg.

– Vi ser verkligen fram emot att öppna på Frölunda Torg, ett köpcentrum och region vi tror starkt på. Med ytterligare en butik i regionen stärker vi vår position och med vårt moderna uttryck i feminin miljö hoppas vi attrahera både nya och befintliga kunder, säger Anna Karin Holck, Country Retail Manager på Vero Moda.

Vero Modas öppning är en av vårens stora nyheter på Frölunda Torg.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hållbarhetschefen: "Vi kan inte lagstifta engagemang"

Bolag Det är frivilligheten som gör platssamverkan lyckad. Det menar Mia Häggström, hållbarhetschef på Fabege. Just nu pågår en statlig utredning för en lagstiftning som undersöker frågan om att göra platssamverkan obligatoriskt för att öka tryggheten i den byggda miljön och arbeta brottsförebyggande. – Risken är att det blir ineffektivt och dyrt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige