Image
Anders Johansson, ny head of leasing Sverige på Verdion.
Anders Johansson, ny head of leasing Sverige på Verdion. Bild: Verdion

Verdion får ny Head of Leasing för Sverige

Bolag Verdion, utvecklare av logistikfastigheter, meddelar idag att företaget har anställt Anders Johansson som Head of Leasing för Sverige. I denna nya tjänst på Verdion kommer Anders Johansson att ansvara för att leda företagets uthyrningsverksamhet, utveckla och förlänga strategiska relationer på hyresmarknaden för logistikfastigheter,
Publicerad den 8 April 2024

Anders Johansson har över 15 års erfarenhet av fastighetsuthyrning, utveckling och kapitalförvaltning och kommer närmast från rollen som Logistics Properties-chef på Stendörren Fastigheter. Han har tidigare arbetat på Colliers i Stockholm och Göteborg, samt ägt och drivit egna fastighetsverksamheter i Göteborg, Stockholm och Luleå.

– Anders har lång erfarenhet och goda kontakter inom den svenska logistikfastighetsbranschen. Med tanke på vår expanderande pipeline och fortsatta aptit på möjligheter över hela Norden, är leasingsexpertis en viktig del av Verdions tillväxtstrategi och vi är glada över att välkomna honom till teamet, säger John Clements, Executive Director på Verdion.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige