Image

Verdane Capital tar över Primär

Bolag Verdane Capital är nya ägare i Primär-koncernen. Primär är i dag ett av Sveriges största förvaltnings- och fastighetsserviceföretag och är i fortsatt stark utveckling.
Publicerad den 1 Februari 2016

– Med Verdane som huvudägare får vi en större partner med erfarenhet, resurser och kapital att växa vidare, och fortsätta utveckla verksamhet och kunder, säger Hans Kristensson, vd för Primär fastighetsförvaltning.

Primär har präglats av hög förändringstakt och förmågan att hitta nya möjligheter och har kontinuerligt flyttat fram positionerna. Primär har etablerat sig inom nya tjänsteområden och på nya orter och finns nu spridda över hela landet.

– Med Hans Kristensson som fortsatt vd, samt grundaren Bengt Jildmalm som fortsatt delägare i bolaget, känner vi stort förtroende att investera i Primär, uttrycker Per Nordlander, partner på Verdane Capital.

Primär-koncernen erbjuder och utvecklar högkvalitativa administrativa och tekniska tjänster och metoder inom fastighet-, facility management, infra- och IT-området.

Kunderna är såväl privata företag, industriföretag och offentliga verksamheter. Primär har över 300 anställda och omsätter cirka 375 miljoner kronor.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige