Image
Anna Nilsson och Philip Lagelius.
Anna Nilsson och Philip Lagelius. Bild: Vasakronan

Vasakronan förstärker affärsutveckling och uthyrning

Bolag Anna Nilsson har rekryterats till rollen som strategiskt säljansvarig och Philip Lagelius till rollen som uthyrningschef Stockholm.
Publicerad den 16 Februari 2023

Anna Nilsso är ekonom med lång erfarenhet av försäljning, marknadsföring och service. Hon har haft en rad ledande positioner i bolag som bland annat Tele2 och NCC. Hon kommer närmast från en roll som Group Head of Sales på Bonava. I sin nya roll blir Anna Nilsson en del av Vasakronans affärsutveckling med strategiskt ansvar för att driva och utveckla bolagets helhetserbjudande gentemot nya och befintliga kunder.

Philip Lagelius har en bakgrund som fastighetsekonom och inledde sin karriär som biträdande affärsansvarig på Vasakronan 2014. 2017 tillträdde han rollen som Affärsansvarig. Philip Lagelius efterträder Jesper Swedenborg som nyligen gick in i en ny roll som affärschef Stockholm nord.
– Det här är två rekryteringar som bidrar till att förstärka den höga ambition vi har i bolaget, att förse kunderna – både befintliga och nya – med branschens bästa helhetserbjudande. Vårt erbjudande är starkt och vi har en befäst position på marknaden men vi ser stora möjligheter att skapa ännu större värde för våra kunder, säger Bo de Besche, chef kund och marknad.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige