Image

Unik granbutik öppnar i Mood

Handel Den 25 november slår dörrarna upp till den första renodlade granbutiken i Stockholm. Fram till jul kan alla som besöker Mood Stockholm passa på att inhandla årets julgran och få den hemlevererad redan nästa dag. Bakom butikssatsningen står entreprenören och granexperten Anna Benson.
Publicerad den 22 November 2016
Anna Benson, julgransexpert. Bild: Mood
Anna Benson, julgransexpert.

– Tanken med granbutiken är att besökarna ska få möjlighet att köpa sin julgran på ett enkelt och inspirerande sätt. I Sverige köper vi närmare 3 miljoner granar varje år och nästan lika många hugger sin egen gran, så vi är verkligen ett riktigt granland. Därför tycker jag att det känns helt rätt att vi nu erbjuder nya och innovativa sätt att handla julgran på, säger Anna Benson, granexpert och delägare i Smålandsgran.se.

I granbutiken får besökarna spana in Krav-certifierade granar av olika slag och kan via skärmar klicka hem den gran som faller bäst i smaken. Granen levereras sedan hem på valfritt datum. I butiken delar Anna Benson även med sig av sina bästa julgranstips.

– Vi är väldigt glada över detta samarbete med Anna Benson och hoppas på att kunna göra årets julgransinköp både roligare och lättare för våra besökare. Vi ser fram emot att möta julen på Mood med denna inspirerande butikssatsning, säger Karin Lagerqvist, marknadsansvarig på Mood Stockholm.

Granbutiken på Mood Stockholm är öppen från och med den 25 november till och med den 22 december.

FAKTA/Anna Benson
Anna Benson är julgransexpert sedan barnsben och växte upp i julgransskogen i Småland. Sina första julgranar sålde hon på Nytorget på Södermalm i Stockholm. I dag driver hon tillsammans med sin lillebror Smålandsgran.se, störst i Sverige på e-handel av julgranar. Granarna kommer från pappans KRAV-certifierade odlingar i Småland. Anna arbetar även som entreprenör, konstnär och författare och har bland annat skrivit den omtalade boken C, en öppen och naken skildring om cancer.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige